sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?

tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko toga!!! maja i tina

Views: 457

Replies to This Discussion

Pa mislim da stvarno nije fer.Svuda su bili a nisu u Srbiji.Ali necemo da odustajemo tako lako.I dalje cemo pokusavati da ih dovedemo,valjda ce se i nama posreciti.
gde si procitao da dolaze u hr sledece god

Edi Malogorski said:
ajoj tesko da ce dochi kod vas ... druge godine dolaze u hrvatsku 2012 na zimu
koliko sam citala i cula navodno su ih zvali da dodju ali su valjda preskupi :( ugl i mene je mike prihvatio :) i joe tako da ako ste napisali nesto posaljite mi pa cu im i ja njima slati..nadam se da citaju to :))

MARIJA ANTAL said:
pa neznam ja sam mu takodje poslala poruku posto je i mene prihvatio ni ja nebi znala kako i sta da mu kazem...pojma nemam ako neko ima ideju neka kaze ...neznam sta da ti kazem mozemo zajedno da pokusamo...mozda i upali opet svoje razmislja bolje nego jedno zare nisam u pravu?
Ajde nekako svi da se dogovorimo sta je najbolje da kazemo,jer ovako mozemo samo da lupamo gluposti.xD Ali svi da ucestvujemo,ne samo pojedinci.
Samo kad bi znali koliko fanova imaju u Srbiji dosli bi bez razmisljanja

E a jeste razmisljali da ako pravimo stranice ili grupe da cemo samo gubiti vreme.O.o

Mozda je bolje da odmah pricamo sa njima.Ja imam jednog njihovog admina za prijatelja na fb-u navodno je to bio ranije mike-ov fb,ali vise ni jedan clan lp-a nema fb,pricacu sa adminom.Hocete i vi link pa da svi zajedno pokusamo? Mozda je tako bolje. 

na fejsu ima mali milion stranica iz srbije sa u proseku 100 clanova -.-

http://www.facebook.com/pages/Peticija-za-Linkin-Park-u-Hrvatskoj/3... jeste da je ova stranica iz hrv ali imaju najvise clanova u nasoj blizini :)

Svi bi mi dosli na koncert samo realno gledano problem bi bar malo stvarala cijena ulaznice :D jer sve ove titule koje je pridobio LP svih ovih godina... World best Rock Band itd itd... Cini njihove koncerte skupljima... Ja se nadam samo da kada dodju u Beograd (ako dodju) da ce ulaznica biti po nekoj... Normalnoj cijeni (ipak ja moram da putujem 240 kilometara do BG-a) xD i tu ima troskova hehe.. Ali opet 90% sam siguran da bih ja dosao :D pozz svima :)

bas si me utesio Edi nadam se da ce doci ...neznam sta da kazem...

E a ajde da svi nesto smislimo i ovde postujemo...onda cemo izabrati najbolje i poslati...

Ko zna lepo da baca rime (na engleskom xD) dobro bi nam doslo....hahaahaxDDD    pozz svima! :)

ma nece da dodju u bednu srbiju :DDD

MA SIGURNO NEMA VISE OD MILION EVRA DA DODJU U SRBIJU!!!

OVI KLOSARI TRAZE milione http://api.ning.com/files/9-DYVp0h-rnn8Hl4zogQEmyP8CIuheiVStdmzmXYs...

_

RSS

Discussion Forum

Facebook

Started by Živica Marjanski. Last reply by David LP Svaba Dec 29, 2012. 14 Replies

Ajde ko hoce neka ostavi ovde link do profila pa da se nadjemo i na facebook-u :) Evo mene > …Continue

linkin park

Started by MARIJA ANTAL. Last reply by Tihi lp92 Mar 31, 2012. 24 Replies

sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko…Continue

xD

Started by filip zdjelar. Last reply by Andrijana Oct 19, 2011. 6 Replies

şamo neka bude koncert pre smaka sveta ocu da vidim lp pre nego sto umremm xDDDD

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

sdfsdgdg posted an album

TV ON=Wigan Athletic vs Aston Villa live

2013.Enjoy Full HD–live broadcast,live sop cast,live telecast,live web cast,live HD coverage,live stream online,live internet PC games,live streaming games on online Wigan Athletic vs Aston Villa, Wigan Athletic vs Aston Villa live stream Wigan…
4 minutes ago
Pasha Peter posted a status
5 minutes ago
Profile IconImNotAdmin, Prajwal Rao, Amy Li and 2 more joined LinkinPark.com
8 minutes ago
17 minutes ago
sobrnamos posted an album

(((Premier League)))) Enjoy Wigan Athletic vs Aston Villa Live Streaming Sunday,May 19 Watch online

Hello & Welcome to Barclays Premier League Football game between Wigan Athletic vs Aston Villa : Live streaming On Your Pc . Watch Live Football Live Stream | Barclays Premier League Football Wigan Athletic vs Aston Villa Live Online on your…
35 minutes ago
sujan khan commented on sobrnamos's album
Thumbnail

(((Premier League)))) Enjoy Wigan Athletic vs Aston Villa Live Streaming Sunday,May 19 Watch online

"Hello! Soccer Fan's, You Are watching the Soccer Game/League 2013 Regular Season live stream TV link Here. you have come to the correct place. You can watch a live online stream of Soccer Game/League right here. Now Watch the game and enjoy…"
54 minutes ago
55 minutes ago
sharmin sumon posted albums
1 hour ago
sinbadmia replied to Margaret Santos's discussion 'WOULD YOU LIKE LP TO GO BACK TO THEIR OLD STYLE LIKE THEIR SONGS IN HYBRID THEORY OR JUST STAY WITH THEIR CURRENT STYLE LIKE THEIR SONGS IN ATS?'
1 hour ago
sinbadmia replied to Margaret Santos's discussion 'WOULD YOU LIKE LP TO GO BACK TO THEIR OLD STYLE LIKE THEIR SONGS IN HYBRID THEORY OR JUST STAY WITH THEIR CURRENT STYLE LIKE THEIR SONGS IN ATS?'
1 hour ago
sujan khan commented on sobrnamos's album
Thumbnail

(((Premier League)))) Enjoy Newcastle United vs Arsenal Live Streaming Sunday,May 19 Watch online

"Hello! Soccer Fan's, You Are watching the Soccer Game/League 2013 Regular Season live stream TV link Here. you have come to the correct place. You can watch a live online stream of Soccer Game/League right here. Now Watch the game and enjoy…"
1 hour ago
sinbadmia commented on sobrnamos's album
1 hour ago
sinbadmia posted a status
"WQ! En vivo™ Adelaide Crows vs St Kilda Saints live Stream TV AFL Online hqhd tv http://ning.it/12lqhrV"
1 hour ago
Czarina katherine legaspi updated their profile
1 hour ago
sweetyrai fsdfgdfg posted a status
1 hour ago
sweetyrai fsdfgdfg posted a status
1 hour ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service