sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?
tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko toga!!! maja i tina
Tags:
Permalink Reply by PointsxOfxInside on September 10, 2011 at 10:26am
Permalink Reply by mirjana on September 16, 2011 at 8:56am ajoj tesko da ce dochi kod vas ... druge godine dolaze u hrvatsku 2012 na zimu
Permalink Reply by mirjana on September 16, 2011 at 8:59am pa neznam ja sam mu takodje poslala poruku posto je i mene prihvatio ni ja nebi znala kako i sta da mu kazem...pojma nemam ako neko ima ideju neka kaze ...neznam sta da ti kazem mozemo zajedno da pokusamo...mozda i upali opet svoje razmislja bolje nego jedno zare nisam u pravu?
Permalink Reply by PointsxOfxInside on September 19, 2011 at 9:19am
Permalink Reply by Srdjan on September 20, 2011 at 1:55pm
Permalink Reply by PointsxOfxInside on September 22, 2011 at 11:12pm E a jeste razmisljali da ako pravimo stranice ili grupe da cemo samo gubiti vreme.O.o
Mozda je bolje da odmah pricamo sa njima.Ja imam jednog njihovog admina za prijatelja na fb-u navodno je to bio ranije mike-ov fb,ali vise ni jedan clan lp-a nema fb,pricacu sa adminom.Hocete i vi link pa da svi zajedno pokusamo? Mozda je tako bolje.
Permalink Reply by mirjana on September 26, 2011 at 10:57pm na fejsu ima mali milion stranica iz srbije sa u proseku 100 clanova -.-
http://www.facebook.com/pages/Peticija-za-Linkin-Park-u-Hrvatskoj/3... jeste da je ova stranica iz hrv ali imaju najvise clanova u nasoj blizini :)
Permalink Reply by Nikola Stanojevic on October 9, 2011 at 3:07pm Svi bi mi dosli na koncert samo realno gledano problem bi bar malo stvarala cijena ulaznice :D jer sve ove titule koje je pridobio LP svih ovih godina... World best Rock Band itd itd... Cini njihove koncerte skupljima... Ja se nadam samo da kada dodju u Beograd (ako dodju) da ce ulaznica biti po nekoj... Normalnoj cijeni (ipak ja moram da putujem 240 kilometara do BG-a) xD i tu ima troskova hehe.. Ali opet 90% sam siguran da bih ja dosao :D pozz svima :)
Permalink Reply by MARIJA ANTAL on October 23, 2011 at 10:35am
Permalink Reply by Maska ♥ ஐ ♥ஐ ♥ on December 19, 2011 at 3:25am E a ajde da svi nesto smislimo i ovde postujemo...onda cemo izabrati najbolje i poslati...
Ko zna lepo da baca rime (na engleskom xD) dobro bi nam doslo....hahaahaxDDD pozz svima! :)
Permalink Reply by Velimir Jakovljevic on March 3, 2012 at 7:23am ma nece da dodju u bednu srbiju :DDD
Permalink Reply by Tihi lp92 on March 31, 2012 at 2:38pm MA SIGURNO NEMA VISE OD MILION EVRA DA DODJU U SRBIJU!!!
OVI KLOSARI TRAZE milione http://api.ning.com/files/9-DYVp0h-rnn8Hl4zogQEmyP8CIuheiVStdmzmXYs...
_
sdfsdgdg Online

Pasha Peter Online

Amy Li Online
Started by Živica Marjanski. Last reply by David LP Svaba Dec 29, 2012. 14 Replies 2 Likes
Ajde ko hoce neka ostavi ovde link do profila pa da se nadjemo i na facebook-u :) Evo mene > …Continue
Started by MARIJA ANTAL. Last reply by Tihi lp92 Mar 31, 2012. 24 Replies 3 Likes
sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko…Continue
Started by filip zdjelar. Last reply by Andrijana Oct 19, 2011. 6 Replies 3 Likes
şamo neka bude koncert pre smaka sveta ocu da vidim lp pre nego sto umremm xDDDD
sdfsdgdg posted an album
sobrnamos posted an album
sujan khan commented on sobrnamos's album
sinbadmia replied to Margaret Santos's discussion 'WOULD YOU LIKE LP TO GO BACK TO THEIR OLD STYLE LIKE THEIR SONGS IN HYBRID THEORY OR JUST STAY WITH THEIR CURRENT STYLE LIKE THEIR SONGS IN ATS?'
sinbadmia replied to Margaret Santos's discussion 'WOULD YOU LIKE LP TO GO BACK TO THEIR OLD STYLE LIKE THEIR SONGS IN HYBRID THEORY OR JUST STAY WITH THEIR CURRENT STYLE LIKE THEIR SONGS IN ATS?'
sujan khan commented on sobrnamos's album
sinbadmia posted a status
sweetyrai fsdfgdfg posted a status© 2013 Created by Linkin Park.