Tags:
Permalink Reply by ani hristova on April 26, 2012 at 12:49pm хораааа...аз съм навита!!! за нищо на света не искам да пропускам тази възможност ,Букурещ е адски близо забога!!! от Шумен съм, хайде пишете да се съберем възможно повече хора!!! плссс добавете ме!!! :))))
Permalink Reply by Diana Miteva on April 28, 2012 at 12:17pm
Permalink Reply by ani hristova on April 29, 2012 at 10:38am aaaa bravo na tebe!!!!!!!!!!!!!!! :))))) ti naro4no li ot gazon A si pojela da si vzeme6 ??? pitam za6toto az misleh da si vzema ot Golden Ring kudeto e po blizo do scenata :)) nadqvam se da ima svobodni mesta tam!!!
Permalink Reply by Kris Krastev on May 4, 2012 at 4:57pm Какви пари като левове ти излезе билета, защото скоро мисля да си взимам и аз. А възползвахте ли се от офертата на Евентим за транспорт до там, защото според мен си е доста добра оферта за 75 лева отиване и връщане :)
Diana Miteva said:
Permalink Reply by ani hristova on May 5, 2012 at 12:43pm ofertata na eventim za putuvaneto e qka samo z tezi v blizost do sofiq :DDD az sum si ot shumen i mislq da putuvam ot ruse...nz i az kaka ina4e ot ruse ima firma koqto su6to osigurqva otivane i vru6tnae samo za 25 lv :)))
Permalink Reply by Svetoslav Petrov on May 6, 2012 at 1:18am
Permalink Reply by Todor Kirchev on May 8, 2012 at 4:55am Веднага като видях датата си купих билетчето :)
Това ще ми е третият техен концерт.....вече нямам търпение :)
Permalink Reply by Kris Krastev on May 9, 2012 at 10:58am
Permalink Reply by George Tzaklev on May 9, 2012 at 1:58pm И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?
Permalink Reply by Kris Krastev on May 9, 2012 at 3:35pm Аз лично ще се възползвам от офертата на Евентим. Пратих им е-майл, даже ходих до офиса им да ги разпитам малко.Ето какво ми отговориха в е-майла -> " Ваучерът включва пътуване до мястото на концерта, както и връщане 2 часа след края на концерта.
Тръгва се в 8:00ч. от Александър Невски.
Ще се пътува с автобус." Като ходих до офиса им, казаха,че за ваучера ще се изисква информация за пътуващия. Предполагам Име , ЕГН е-майл, такива неща. Аз във понеделник, вторник ще си взема ваучера и ще дам повече инфо :)
George Tzaklev said:
И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?
Permalink Reply by George Tzaklev on May 10, 2012 at 2:10am Ок много ти благодаря! Надявам се и аз да се включа и да се изкефим на мах :)
Permalink Reply by George Tzaklev on May 10, 2012 at 4:28am Аз обаче намерих кинти и направо ме бройте :) Някакви идеи от къде да си купя билета, за да няма проблеми със сканирането на баркода? А и ваучера го плащам където копувам билетите и после си го взимам от някъде?

poetotipomi Online

sonali monalisa Online

royonika Adef Online

Oliver Murray Online

Syafiq Daniel Online

sharmin sumon Online
Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies 2 Likes
Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue
Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies 3 Likes
Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue
Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies 3 Likes
Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue
Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies 2 Likes
Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.
Added by Roger Walker 0 Comments 0 Likes
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
sharmin sumon posted an album
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'© 2013 Created by Linkin Park.

Aз вече взех билети за Румъния!:))Не чакайте...време няма!