Отворих нова дискусия. Който иска да ходи на концертът в Румъния, може да пише тук. Видях, че засега поне трима души искат, дано се съберете повече. :)

Views: 1286

Replies to This Discussion

хораааа...аз съм навита!!! за нищо на света не искам да пропускам тази възможност ,Букурещ е адски близо забога!!! от Шумен съм, хайде пишете да се съберем възможно повече хора!!! плссс добавете ме!!! :))))

Aз вече взех билети за Румъния!:))Не чакайте...време няма!

aaaa bravo na tebe!!!!!!!!!!!!!!! :))))) ti naro4no li ot gazon A si pojela da si vzeme6 ??? pitam za6toto az misleh da si vzema ot Golden Ring kudeto e po blizo do scenata :)) nadqvam se da ima svobodni mesta tam!!!

Какви пари като левове ти излезе билета, защото скоро мисля да си взимам и аз. А възползвахте ли се от офертата на Евентим за транспорт до там, защото според мен си е доста добра оферта за 75 лева отиване и връщане :)

Diana Miteva said:

Aз вече взех билети за Румъния!:))Не чакайте...време няма!

ofertata na eventim za putuvaneto e qka samo z tezi v blizost do sofiq :DDD az sum si ot shumen i mislq da putuvam ot ruse...nz i az kaka ina4e ot ruse ima firma koqto su6to osigurqva otivane i vru6tnae samo za 25 lv :)))

Attachments:

Веднага като видях датата си купих билетчето :)
Това ще ми е третият техен концерт.....вече нямам търпение :)  

Attachments:

И аз се присъединявам :) 

И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?

Аз лично ще се възползвам от офертата на Евентим. Пратих им е-майл, даже ходих до офиса им да ги разпитам малко.Ето какво ми отговориха в е-майла -> " Ваучерът включва пътуване до мястото на концерта, както и връщане 2 часа след края на концерта.

Тръгва се в 8:00ч. от Александър Невски.

Ще се пътува с автобус." Като ходих до офиса им, казаха,че за ваучера ще се изисква информация за пътуващия. Предполагам Име , ЕГН е-майл, такива неща. Аз във понеделник, вторник ще си взема ваучера и ще дам повече инфо :)

George Tzaklev said:

И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?

Ок много ти благодаря! Надявам се и аз да се включа и да се изкефим на мах :)

Аз обаче намерих кинти и направо ме бройте :) Някакви идеи от къде да си купя билета, за да няма проблеми със сканирането на баркода? А и ваучера го плащам където копувам билетите и после си го взимам от някъде?

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Profile Iconpoetotipomi, Syafiq Daniel, Snow and 1 more joined LinkinPark.com
7 minutes ago
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
7 minutes ago
sharmin sumon posted an album

[[[[FREE]]]] GP2 Monaco 2013 Qualifying Live Streaming Online,

GP2 fans and supporters around the globe watch GP2 Circuit de Monaco, Monaco 2013 2013 Live Streaming Online. GO THE LINK BELOW TO GET LIVE TV…
15 minutes ago
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
"Australia AFL Week 9 Streaming live Power vs Cats   http://watchrugbyonlinex.blogspot.com/2013/05/port-adelaide-vs-geelong-in-aami.html Australia AFL Week 9 Streaming live Power vs Cats  …"
17 minutes ago
rosa renovato joined Nicholas Kramar's group
Thumbnail

Xero

Old school fans, check in here.
24 minutes ago
rosa renovato liked Nicholas Kramar's group Xero
25 minutes ago
Paula Michelle posted a status
27 minutes ago
28 minutes ago
"Collingwood v Sydney live stream : lonline free http://watchrugbyonlinex.blogspot.com/2013/05/collingwood-v-sydney-live-stream-afl.html Collingwood v Sydney live stream : lonline free…"
29 minutes ago
30 minutes ago
bobythi posted a status
""
31 minutes ago
Snow updated their profile
32 minutes ago
32 minutes ago
""