Tags:
Permalink Reply by ani hristova on April 26, 2012 at 12:49pm хораааа...аз съм навита!!! за нищо на света не искам да пропускам тази възможност ,Букурещ е адски близо забога!!! от Шумен съм, хайде пишете да се съберем възможно повече хора!!! плссс добавете ме!!! :))))
Permalink Reply by Diana Miteva on April 28, 2012 at 12:17pm
Permalink Reply by ani hristova on April 29, 2012 at 10:38am aaaa bravo na tebe!!!!!!!!!!!!!!! :))))) ti naro4no li ot gazon A si pojela da si vzeme6 ??? pitam za6toto az misleh da si vzema ot Golden Ring kudeto e po blizo do scenata :)) nadqvam se da ima svobodni mesta tam!!!
Permalink Reply by Kris Krastev on May 4, 2012 at 4:57pm Какви пари като левове ти излезе билета, защото скоро мисля да си взимам и аз. А възползвахте ли се от офертата на Евентим за транспорт до там, защото според мен си е доста добра оферта за 75 лева отиване и връщане :)
Diana Miteva said:
Permalink Reply by ani hristova on May 5, 2012 at 12:43pm ofertata na eventim za putuvaneto e qka samo z tezi v blizost do sofiq :DDD az sum si ot shumen i mislq da putuvam ot ruse...nz i az kaka ina4e ot ruse ima firma koqto su6to osigurqva otivane i vru6tnae samo za 25 lv :)))
Permalink Reply by Svetoslav Petrov on May 6, 2012 at 1:18am
Permalink Reply by Todor Kirchev on May 8, 2012 at 4:55am Веднага като видях датата си купих билетчето :)
Това ще ми е третият техен концерт.....вече нямам търпение :)
Permalink Reply by Kris Krastev on May 9, 2012 at 10:58am
Permalink Reply by George Tzaklev on May 9, 2012 at 1:58pm И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?
Permalink Reply by Kris Krastev on May 9, 2012 at 3:35pm Аз лично ще се възползвам от офертата на Евентим. Пратих им е-майл, даже ходих до офиса им да ги разпитам малко.Ето какво ми отговориха в е-майла -> " Ваучерът включва пътуване до мястото на концерта, както и връщане 2 часа след края на концерта.
Тръгва се в 8:00ч. от Александър Невски.
Ще се пътува с автобус." Като ходих до офиса им, казаха,че за ваучера ще се изисква информация за пътуващия. Предполагам Име , ЕГН е-майл, такива неща. Аз във понеделник, вторник ще си взема ваучера и ще дам повече инфо :)
George Tzaklev said:
И аз ще пробвам да намеря пари и ако намеря достатъчно в голд ринг 100%! Имам въпрос обаче - Има ли някого от тук койо ще пътува с тази оферта за 75 кинта на евентим и някво повече инфо да даде за нея? И има ли други оферти от София някой?
Permalink Reply by George Tzaklev on May 10, 2012 at 2:10am Ок много ти благодаря! Надявам се и аз да се включа и да се изкефим на мах :)
Permalink Reply by George Tzaklev on May 10, 2012 at 4:28am Аз обаче намерих кинти и направо ме бройте :) Някакви идеи от къде да си купя билета, за да няма проблеми със сканирането на баркода? А и ваучера го плащам където копувам билетите и после си го взимам от някъде?

sajib kahb Online

sonali monalisa Online

Kristofer Paul Online

ronikundu Online

munirsophia Online

Mark Henry Online

sweetyrai fsdfgdfg Online

jacbs loaru Online
Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies 2 Likes
Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue
Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies 3 Likes
Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue
Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies 3 Likes
Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue
Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies 2 Likes
Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.
Added by Roger Walker 0 Comments 0 Likes
Kristofer Paul commented on Kristofer Paul's status
Kristofer Paul posted a status
Kristofer Paul posted a status
sweetyrai fsdfgdfg replied to James Eli Smith's discussion 'What do you want to hear on the 6th album?'
sweetyrai fsdfgdfg posted a status
Marla Masarap commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'© 2013 Created by Linkin Park.

Aз вече взех билети за Румъния!:))Не чакайте...време няма!