Отворих нова дискусия. Който иска да ходи на концертът в Румъния, може да пише тук. Видях, че засега поне трима души искат, дано се съберете повече. :)

Views: 1512

Replies to This Discussion

С мен е +1. Ако на границата не се забавим малко си е 6 часа. Билетите не вярвам да свършат, макар че аз ги взех веднага да съм сигурен

+4
Хора имам една молба, изнамерете някакви български знамена. Аз лично мисля да взема нещо подобно на снимката на БГ групата! Дано пък някой ден решат да ни дойдат и на нас на гости : )

Attachments:

Здравейте фенчетаа :)! Хора и аз както Ани съм от Шумен, особено за нас наистина ни излиза мн близо ;). Заради някои така парични проблеми, които имах , нямах възможност да си купя билета, но вече си мисля за утре наистина,но не от евентим (тъй като там ми показва,че няма билети за Gazon A), а от Германос,който им се явява нали партньор. Те ми показаха от тяхната система,че имат за всички сектори, което е много странно...но да лично видях,че има и ще видим,само да не стане проблем.Само да попитам освен Диана погоре , кой още си в купил за А (колкото и да ми се иска няма да мога за Golden Ring) ?Благодаря ви предварително, очаквам страхотно зрелище,все пак това е любимата ни група. Те го заслужават !!!! Трябва да им покажем , че България ги обича и има мн мн мн повече от фенове от Румъния.... 100% :) :) !! 

Айдееее към Букурещ, най-после !!! Само да питам , кой още е за зона А, че и аз съм самичък? Доста приятели се опитах да навия но уви :(!!Аз имам малък български трибагреник но очаквам от вас така повече трансеперанти,ако има нещо и аз ще се включа да видим..!! Хайде прекрасен ден ви желая ;)!

Attachments:

Eто го и моето бебче! aksdgjsdlkgsdklghsh иначе аз съм си самичка. :D

Attachments:

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !Kris Krastev said:

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !

Къде мога да чекна плейлиста?Tsvetan Ivanov said:


Kris Krastev said:

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !

Къде мога да чекна плейлиста?

Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)Kris Krastev said:


Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)

Дам, действително сетлиста е къртачка : ) Благодарско за линка и евала за знамето (рок)

Здравейте фенове :) не остана ...има няма ден и половина :D Аз съм в зона Б.
Случайно някой от Сливен да има който ще ходи на концерта? Аз ще тръгна(с колата си) сутринта към 9~10 за да мога да разгледам малко Букурещ :)
Носете си обезателно Български знамена!Аз ще си нося едно с мен :) (+ имам и татус на дясната ръка "Linkin park" :D)
Навярно ще има доста Българи на концерта :)

Добрем, аз очаквах от Евентим да ми се обадят (поне така ми каза сестра ми)... За 100%, значи утре, на Александър Невски към колко вие ще сте там? Аз мисля към 7:30?

7 и 30 трябва да сме там. На мен ми пратиха мейл. най-късно 7:30 с лична карта и билетите :D

RSS

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service