Отворих нова дискусия. Който иска да ходи на концертът в Румъния, може да пише тук. Видях, че засега поне трима души искат, дано се съберете повече. :)

Views: 1286

Replies to This Discussion

С мен е +1. Ако на границата не се забавим малко си е 6 часа. Билетите не вярвам да свършат, макар че аз ги взех веднага да съм сигурен

+4
Хора имам една молба, изнамерете някакви български знамена. Аз лично мисля да взема нещо подобно на снимката на БГ групата! Дано пък някой ден решат да ни дойдат и на нас на гости : )

Attachments:

Здравейте фенчетаа :)! Хора и аз както Ани съм от Шумен, особено за нас наистина ни излиза мн близо ;). Заради някои така парични проблеми, които имах , нямах възможност да си купя билета, но вече си мисля за утре наистина,но не от евентим (тъй като там ми показва,че няма билети за Gazon A), а от Германос,който им се явява нали партньор. Те ми показаха от тяхната система,че имат за всички сектори, което е много странно...но да лично видях,че има и ще видим,само да не стане проблем.Само да попитам освен Диана погоре , кой още си в купил за А (колкото и да ми се иска няма да мога за Golden Ring) ?Благодаря ви предварително, очаквам страхотно зрелище,все пак това е любимата ни група. Те го заслужават !!!! Трябва да им покажем , че България ги обича и има мн мн мн повече от фенове от Румъния.... 100% :) :) !! 

Айдееее към Букурещ, най-после !!! Само да питам , кой още е за зона А, че и аз съм самичък? Доста приятели се опитах да навия но уви :(!!Аз имам малък български трибагреник но очаквам от вас така повече трансеперанти,ако има нещо и аз ще се включа да видим..!! Хайде прекрасен ден ви желая ;)!

Attachments:

Eто го и моето бебче! aksdgjsdlkgsdklghsh иначе аз съм си самичка. :D

Attachments:

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !

Kris Krastev said:

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !

Къде мога да чекна плейлиста?

Tsvetan Ivanov said:

Kris Krastev said:

Къде мога да чекна плейлиста?

Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)

Kris Krastev said:

Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)

Дам, действително сетлиста е къртачка : ) Благодарско за линка и евала за знамето (рок)

Здравейте фенове :) не остана ...има няма ден и половина :D Аз съм в зона Б.
Случайно някой от Сливен да има който ще ходи на концерта? Аз ще тръгна(с колата си) сутринта към 9~10 за да мога да разгледам малко Букурещ :)
Носете си обезателно Български знамена!Аз ще си нося едно с мен :) (+ имам и татус на дясната ръка "Linkin park" :D)
Навярно ще има доста Българи на концерта :)

Добрем, аз очаквах от Евентим да ми се обадят (поне така ми каза сестра ми)... За 100%, значи утре, на Александър Невски към колко вие ще сте там? Аз мисля към 7:30?

7 и 30 трябва да сме там. На мен ми пратиха мейл. най-късно 7:30 с лична карта и билетите :D

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

jolin20 posted a status
21 seconds ago
kaka robben posted an album

Watch Sons of Guns Season 4 Episode 6 - One Man Army Online HD

Watch Sons of Guns Season 4 Episode 6 - One Man Army Online HD. New stories, new nuances, no doubt, Sons of Guns is a high-quality entertainment for you. The latest episode will come soon, One Man Army. You need to know, Discovery will broadcast…
26 seconds ago
jolin20 posted a status
32 seconds ago
jolin20 posted a status
44 seconds ago
lauralarissa919 posted a status
2 minutes ago
2 minutes ago
3 minutes ago