Tags:
Permalink Reply by Svetoslav Petrov on May 20, 2012 at 2:13am С мен е +1. Ако на границата не се забавим малко си е 6 часа. Билетите не вярвам да свършат, макар че аз ги взех веднага да съм сигурен
Permalink Reply by Tsvetan Ivanov on May 25, 2012 at 5:05am +4
Хора имам една молба, изнамерете някакви български знамена. Аз лично мисля да взема нещо подобно на снимката на БГ групата! Дано пък някой ден решат да ни дойдат и на нас на гости : )
Permalink Reply by ChaFo's LP FaN on May 28, 2012 at 9:37am Здравейте фенчетаа :)! Хора и аз както Ани съм от Шумен, особено за нас наистина ни излиза мн близо ;). Заради някои така парични проблеми, които имах , нямах възможност да си купя билета, но вече си мисля за утре наистина,но не от евентим (тъй като там ми показва,че няма билети за Gazon A), а от Германос,който им се явява нали партньор. Те ми показаха от тяхната система,че имат за всички сектори, което е много странно...но да лично видях,че има и ще видим,само да не стане проблем.Само да попитам освен Диана погоре , кой още си в купил за А (колкото и да ми се иска няма да мога за Golden Ring) ?Благодаря ви предварително, очаквам страхотно зрелище,все пак това е любимата ни група. Те го заслужават !!!! Трябва да им покажем , че България ги обича и има мн мн мн повече от фенове от Румъния.... 100% :) :) !!
Permalink Reply by ChaFo's LP FaN on May 29, 2012 at 5:07am Айдееее към Букурещ, най-после !!! Само да питам , кой още е за зона А, че и аз съм самичък? Доста приятели се опитах да навия но уви :(!!Аз имам малък български трибагреник но очаквам от вас така повече трансеперанти,ако има нещо и аз ще се включа да видим..!! Хайде прекрасен ден ви желая ;)!
Permalink Reply by Kat Vulcheva on May 30, 2012 at 5:15am Eто го и моето бебче! aksdgjsdlkgsdklghsh иначе аз съм си самичка. :D
Permalink Reply by Kris Krastev on May 31, 2012 at 7:07am И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !
Permalink Reply by Tsvetan Ivanov on June 4, 2012 at 12:18am Къде мога да чекна плейлиста?
Permalink Reply by Kris Krastev on June 4, 2012 at 2:02am
Kris Krastev said:И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !
Къде мога да чекна плейлиста?
Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)
Permalink Reply by Tsvetan Ivanov on June 4, 2012 at 2:46am
Аз лично следя новините около ЛП концертите на Lplive.net. ето и плейлиста - http://lplive.net/shows/20120601.php .
Между другото вчера намерих сравнително голямо българско знаме, ще се личим от далеч :)
Дам, действително сетлиста е къртачка : ) Благодарско за линка и евала за знамето (рок)
Permalink Reply by Todor Kirchev on June 4, 2012 at 3:32am Здравейте фенове :) не остана ...има няма ден и половина :D Аз съм в зона Б.
Случайно някой от Сливен да има който ще ходи на концерта? Аз ще тръгна(с колата си) сутринта към 9~10 за да мога да разгледам малко Букурещ :)
Носете си обезателно Български знамена!Аз ще си нося едно с мен :) (+ имам и татус на дясната ръка "Linkin park" :D)
Навярно ще има доста Българи на концерта :)
Permalink Reply by Kat Vulcheva on June 5, 2012 at 1:40pm Добрем, аз очаквах от Евентим да ми се обадят (поне така ми каза сестра ми)... За 100%, значи утре, на Александър Невски към колко вие ще сте там? Аз мисля към 7:30?
Permalink Reply by George Tzaklev on June 5, 2012 at 1:46pm 7 и 30 трябва да сме там. На мен ми пратиха мейл. най-късно 7:30 с лична карта и билетите :D

jj Online

Shu-Jen Tan Online

Ruth Diana Dupingay Online

opor Online
Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies 2 Likes
Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue
Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies 3 Likes
Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue
Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies 3 Likes
Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue
Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies 2 Likes
Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.
Added by msid9999 4 Comments 0 Likes
Shon Micheal commented on Linkin Park's blog post 'CASTLE OF GLASS Design Contest Winner'
Shon Micheal commented on Mike Shinoda's blog post 'Linkin Park to Headline Sunset Strip Music Festival'
Shon Micheal commented on Adam's blog post 'Going Old School: The Guys Pass Out Flyers For Their Show'
Vihan Geria commented on Vihan Geria's status© 2013 Created by Linkin Park.

И аз съм сам ,като цяло, но като гледам колко хора ще сме в Golden RIng-а , няма да сме малобройни :). П.П. Новия сетлист за Турнето кърти. APFMH openning ... ще бъде мега добър концерт !