Какво мислите за Лп.. променили са се по някакъв начин.. но това добре ли е или лошо????

Честно казано, аз самата незнам. Харествах много старият им стил.. и четно да ви кажа ми липстват старите Лп, но новата им песен много ми хареса обаче повечето песни от албум нестават за нищо!

Tags: ЛП, Музика

Views: 68

Replies to This Discussion

da prav e saglasen sam s nego
Хах, аз не съм на това мнение- че песните от албума не стават за нищо :) Албума е невероятен като всяко друго нещо до което са се докоснали нашите момчета .. Песните са велики.. Албумът е велик!
Каквото и да говорим за A Thousand Suns едно нещо е вярно за него и това е, че е различен. При това не е различен в смисъл, че е "по-лош", нито пък, че е "по-добър" от предишните. Както е казал (и писал) Майк, идеята е била да се направи албум, в който да има заложена идея и да се слуша като албум, а не само като компилация от песни.
Според мен това, че групата поема по нови жанрови пътеки не е признак нито за "комерсиализация", нито за това, че се страни от старите си почитатели. И дали щеше да е хубава идея да се направи албум "Hybrid Theory 3"? Като пример мога да дам една друга моя любима група - Disturbed. Ако трябва да се сравняват двата албума "Asylum" и "A Thousand Suns", да, първият е много "по-рок", но изслушаш ли първите три песни, няма нужда да слушаш останалите, защото са...почти същите, докато при "Хилядите слънца" не е така. Но, както и да е, това е моята гледна точка :)
Linkin Park са си Linkin Park, колкото и да се променят си остават велики и това е !! "A Thousand Suns" не може да се сравнява с "Hybrid Theory" примерно, но не е лош. И на мен ми липсват старите LP, но това са решили, това са направили. Много от "феновете" им ги изоставиха заради промяната, но аз ще продължа да ги слушам,обичам и прочие ..
Linkin park са си Linkin park . A Thousand Suns определено е различен , но миссля , че албумът е велик , много ми харесват песните , има идея в албума . Мисля , че са се променили , но това не значи , че са комерсиални , те правят това , което искат . И то определено ми харесва :)
съгласна съм с останалите ЛП са върха и въпреки промените в последният им албум ще продължа да ги слушам и да се надявам да дойдат в българия ама ако може да е след 4 години щото тогава ще съм на 18 и ще мога да отида сама :)

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Taisia replied to Oksana Osifliak's discussion 'Linkin Park in Ukraine'
" and it came true^^) "
10 minutes ago
Profile IconAylin Aslan, tysefeje, Еккатерина and 4 more joined LinkinPark.com
27 minutes ago
tysefeje posted a status
49 minutes ago
sharmin sumon posted albums
55 minutes ago
vishnu chidambaram posted a status
"watch online West Bromwich Albion v Manchester United http://www.eteamz.com/bromwichalbiomacnchester1/"
1 hour ago
vishnu chidambaram posted a status
"Follow this link West Bromwich Albion v Manchester United http://www.eteamz.com/bromwichalbiomacnchester/"
1 hour ago
Sandra Molina Moreno commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
1 hour ago
Varun posted a status
1 hour ago
Varun posted a status
1 hour ago
Varun posted a status
"Jailbreak your iphone http://jailbreakios613.tumblr.com/"
1 hour ago
Marvin Ostorga updated their profile
1 hour ago
Varun posted a status
1 hour ago
laura mascheretti liked Adam's blog post Linkin Park Nominated for O Music Award
1 hour ago
Victor van den Brink replied to Victor van den Brink's discussion 'Help me design an app'
"Unfortionately this discussion is being spammend now Rosita, I send you a friend request. If you still want to help me, accept so I can send you a message.  "
1 hour ago
Еккатерина liked Adam's blog post Linkin Park Nominated for O Music Award
1 hour ago
preston rainey replied to Jordan Taylor's discussion 'Linkin Park's best album?'
"Watch Game Of Thrones S03E08 Online Putlockerhttp://gameofthroness03e08.tumblr.com/ Game Of Thrones 3x8 Season 3 Episode 8 Video Onlinehttp://gameofthrones3x8.tumblr.com/"
2 hours ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service