Какво мислите за Лп.. променили са се по някакъв начин.. но това добре ли е или лошо????

Честно казано, аз самата незнам. Харествах много старият им стил.. и четно да ви кажа ми липстват старите Лп, но новата им песен много ми хареса обаче повечето песни от албум нестават за нищо!

Tags: ЛП, Музика

Views: 104

Replies to This Discussion

da prav e saglasen sam s nego
Хах, аз не съм на това мнение- че песните от албума не стават за нищо :) Албума е невероятен като всяко друго нещо до което са се докоснали нашите момчета .. Песните са велики.. Албумът е велик!
Каквото и да говорим за A Thousand Suns едно нещо е вярно за него и това е, че е различен. При това не е различен в смисъл, че е "по-лош", нито пък, че е "по-добър" от предишните. Както е казал (и писал) Майк, идеята е била да се направи албум, в който да има заложена идея и да се слуша като албум, а не само като компилация от песни.
Според мен това, че групата поема по нови жанрови пътеки не е признак нито за "комерсиализация", нито за това, че се страни от старите си почитатели. И дали щеше да е хубава идея да се направи албум "Hybrid Theory 3"? Като пример мога да дам една друга моя любима група - Disturbed. Ако трябва да се сравняват двата албума "Asylum" и "A Thousand Suns", да, първият е много "по-рок", но изслушаш ли първите три песни, няма нужда да слушаш останалите, защото са...почти същите, докато при "Хилядите слънца" не е така. Но, както и да е, това е моята гледна точка :)
Linkin Park са си Linkin Park, колкото и да се променят си остават велики и това е !! "A Thousand Suns" не може да се сравнява с "Hybrid Theory" примерно, но не е лош. И на мен ми липсват старите LP, но това са решили, това са направили. Много от "феновете" им ги изоставиха заради промяната, но аз ще продължа да ги слушам,обичам и прочие ..
Linkin park са си Linkin park . A Thousand Suns определено е различен , но миссля , че албумът е велик , много ми харесват песните , има идея в албума . Мисля , че са се променили , но това не значи , че са комерсиални , те правят това , което искат . И то определено ми харесва :)
съгласна съм с останалите ЛП са върха и въпреки промените в последният им албум ще продължа да ги слушам и да се надявам да дойдат в българия ама ако може да е след 4 години щото тогава ще съм на 18 и ще мога да отида сама :)

RSS

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service