Какво мислите за Лп.. променили са се по някакъв начин.. но това добре ли е или лошо????

Честно казано, аз самата незнам. Харествах много старият им стил.. и четно да ви кажа ми липстват старите Лп, но новата им песен много ми хареса обаче повечето песни от албум нестават за нищо!

Tags: ЛП, Музика

Views: 68

Replies to This Discussion

da prav e saglasen sam s nego
Хах, аз не съм на това мнение- че песните от албума не стават за нищо :) Албума е невероятен като всяко друго нещо до което са се докоснали нашите момчета .. Песните са велики.. Албумът е велик!
Каквото и да говорим за A Thousand Suns едно нещо е вярно за него и това е, че е различен. При това не е различен в смисъл, че е "по-лош", нито пък, че е "по-добър" от предишните. Както е казал (и писал) Майк, идеята е била да се направи албум, в който да има заложена идея и да се слуша като албум, а не само като компилация от песни.
Според мен това, че групата поема по нови жанрови пътеки не е признак нито за "комерсиализация", нито за това, че се страни от старите си почитатели. И дали щеше да е хубава идея да се направи албум "Hybrid Theory 3"? Като пример мога да дам една друга моя любима група - Disturbed. Ако трябва да се сравняват двата албума "Asylum" и "A Thousand Suns", да, първият е много "по-рок", но изслушаш ли първите три песни, няма нужда да слушаш останалите, защото са...почти същите, докато при "Хилядите слънца" не е така. Но, както и да е, това е моята гледна точка :)
Linkin Park са си Linkin Park, колкото и да се променят си остават велики и това е !! "A Thousand Suns" не може да се сравнява с "Hybrid Theory" примерно, но не е лош. И на мен ми липсват старите LP, но това са решили, това са направили. Много от "феновете" им ги изоставиха заради промяната, но аз ще продължа да ги слушам,обичам и прочие ..
Linkin park са си Linkin park . A Thousand Suns определено е различен , но миссля , че албумът е велик , много ми харесват песните , има идея в албума . Мисля , че са се променили , но това не значи , че са комерсиални , те правят това , което искат . И то определено ми харесва :)
съгласна съм с останалите ЛП са върха и въпреки промените в последният им албум ще продължа да ги слушам и да се надявам да дойдат в българия ама ако може да е след 4 години щото тогава ще съм на 18 и ще мога да отида сама :)

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Lars Neelsen commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
6 minutes ago
Adam updated their profile
13 minutes ago
Rayann Woodard shared Mike Mantecon's group on Facebook
14 minutes ago
Rayann Woodard liked Mike Mantecon's group Chatroom
14 minutes ago
Luma Sina commented on Luma Sina's album

(((100%free))) Fast & Furious 6 Full Movie 2013 Online Free Stream On Youtube by HDHQ

"Fast & Furious 6 Full Movie Fast & Furious 6 Full Movie Fast & Furious 6 Full Movie Fast & Furious 6 Full Movie"
16 minutes ago
RoksanaRoksy liked Sergio_Moscow's group TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON PRESENTS LINKIN PARK - LIVE IN MOSCOW
27 minutes ago
RoksanaRoksy liked Valery's group Belarussian Fans
27 minutes ago
RoksanaRoksy liked Vincent Tuck Gothic Valentine's group Linkin Park Czech Republic
28 minutes ago
RoksanaRoksy liked rishowlinkinman's group Группа российских фанатов LINKIN PARK
28 minutes ago
María José Musmanni García liked Mike Shinoda's blog post LINKIN PARK RADIO
37 minutes ago
julian ramos commented on Mike Mantecon's group 'LP Book'
"kool pic mike :) "
55 minutes ago
julian ramos liked Mike Mantecon's group LP Book
57 minutes ago
Mr Bean posted a status
""
58 minutes ago
Mr Bean posted a status