Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???
Tags:
Permalink Reply by One-77 on June 20, 2012 at 11:53am Lost In The Echo, Roads Untraveled и Powerless за мен вече са 10/10. Вдигам на 8/10 Until It Breaks.
Permalink Reply by ani hristova on June 23, 2012 at 2:09pm за всички които ще се включат в Living Things Listening Party 26 june,2012 :)) (сори, мисля 4е тук е най-добре да постна това)та тези които не са разбрали-23:00 е часът за БГ http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html и идеята ми е да се направи общ колаж със снимки на всички хора от БГ на това как слушат и се кефят на LT, и с някакъв ефектен надпис например-"This is how BG fans are rocking to LT" :)) иначе по-добре ще е ако колажът вече е готов от по - рано (който не е слушал все още албума-като мен,просто да се преструва! :D аз мисля просто да снимам десктопа на компа си с плейлистата на Living Things примерно, не е задължително да ги слушам песните забога! :D и така като настъпи часът на прослушването 5/10 мин след началото пращаме тва на Майк.. :)) или по-късно за да е по-достоверно :))какво ще кажете??:)) снимкте може да ги качвате тук или тук--> http://www.facebook.com/pages/LP-Bulgaria/224761687603781 до Вторник следобед ще е добре да сме готови, а се нарамям да направя колажа, плс споделете това с приятелите си и всички останали хора които познавате и искат да се включат! благодаря! :))
Permalink Reply by One-77 on June 23, 2012 at 11:25pm @ани христова - Идеята наистина е добра, даже аз също мислих какво точно трябва представлява снимка, на която слушам музика :D , но ако щеш вярвай стигнах до абсолютно същото заключение - че най-добрата снимка е точно на плейлиста от монитора. Сега се сещам, че този вариант е осъществим с всякакви видове устройства, плеъри, телефони, таблети, особено ако на дисплея им се показва обложката на албума, макар че се получава еднообразно. Обещавам още да помисля по въпроса.
Permalink Reply by ani hristova on June 24, 2012 at 10:07am @one-77 може и самите себе си да се снимаме...а измайсторих днеска една снимка в лявата ми ръка телефона на който се вижда че слушам burn it down, отстрани сложих чаша с айс кафе и мисля да добавя надпис-This is how i'm enjoying my favorite band with my favorite drink...хахха идеи колкото се искате,мисля че ще е яко да е по-оригинално :))хайде плсс снимай както искаш и каквото искаш от LT !! :DD до вторник искам да се съберем повече хора забога! :)) бъ тхе ваъ-ако искате пращайте снимките и на моя мейл :)) amber_girl@abv.bg
Permalink Reply by Konstantin Filipov on June 24, 2012 at 10:19am https://lh4.googleusercontent.com/-1FUJiEcpAZ8/T-dLRemFaFI/AAAAAAAA... eto purvata snimka za kolaja :) rocking to the best song from living things! :D
Това "6:30" в горния десен ъгъл те издава :D btw аз съм пас. Сърце не ми дава да се преструвам, че слушам албума за пръв път след като вече почти знам текстовете на изуст :D
Permalink Reply by One-77 on June 25, 2012 at 8:46am На мен ми се искаше поне дискчето да снимам. Иначе съм безидеен.
Permalink Reply by Konstantin Filipov on June 25, 2012 at 8:58am kakvo izdava 6:30?
Permalink Reply by ani hristova on June 25, 2012 at 12:18pm няма проблем човек! все ми е на ума че Майк знае кога точно излиза албума в Българиа, а и той беше казал че не е важно толкова от къде слушаш албума-оригинален или пиратка-а по-важно в случая е самото социално преживяване -дали сам го слушаш или с приятели по време на къмпинг и др социални дейности или пък докато тренираш или вършеш нещо друго :)) идеи колкото си искаш! а и днеска ми отговориха,снимките могат да се пращат и след партито,не е проблем тъй като по време на Listening-a всички ще са твърде заети да tweet-ват на Майк относно песните :))
@Konstantin Filipov че не слушаш по време на евента/партито.
@ani hristova идеята на Майк беше хората да игнорират leak-а. Според него е по-добре да слушаш албума за пръв път с приятели което според мен разсейва и не ти позволява да му се насладиш на макс. Ако вече си го слушал поне веднъж сам и си имал възможността да чуеш всеки звук без излишни коментари и лигавщини то тогава идеята би била супер. Само че Шинода е на друго мнение... Както и да е аз вече казах че утре няма да влизам в роля :)
Permalink Reply by Reni Reinders on June 25, 2012 at 11:18pm В интерес на истината оригиналния албум го слушах наистина с приятели. Но беше на датата, на която излиза тук, а и вече го бях чула доста пъти преди това. Най-доброто, което се сещам е да щракна една снимка на албума с \n/ отстрани, ама няма да е от парти за слушане... :D
Permalink Reply by Reni Reinders on June 25, 2012 at 11:37pm Направих 2 тъпи снимки, ама ако решите, че стават, слагайте ги. Креативността не ми е силна черта :D
Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies 2 Likes
Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue
Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies 3 Likes
Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue
Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies 3 Likes
Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue
Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies 2 Likes
Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.
sobrnamos posted an album
maugui replied to Todd Williamson's discussion '"Mall" - Directed by Joe Hahn'
Icy Mash commented on pengensedekah's album
Luma Sina commented on Luma Sina's album
Aiguo Miao posted a status
Luma Sina commented on Luma Sina's album
vishnu chidambaram posted a status
mdniloy posted a status© 2013 Created by Linkin Park.

Това "6:30" в горния десен ъгъл те издава :D btw аз съм пас. Сърце не ми дава да се преструвам, че слушам албума за пръв път след като вече почти знам текстовете на изуст :D