Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???

Views: 945

Replies to This Discussion

Happy official release date да ви кажа като за начало ! :D
И второ, мнението ми за албума. Перфектен албум. Много ми допаднаха всички песни и мога да ги оценя всичките с 10/10
За протокола ще ги оценя, както сте ги оценили вие :D :
1. "Lost in the Echo" 10/10
2. "In My Remains" 10/10
3. "Burn It Down" 10/10
4. "Lies Greed Misery" 10/10
5. "I'll Be Gone" 10/10
6. "Castle of Glass" 10/10
7. "Victimized" 10/10
8. "Roads Untraveled" 10/10
9. "Skin to Bone" 10/10
10. "Until It Breaks" 10/10
11. "Tinfoil" 10/10
12. "Powerless" 10/10

Може би ще си помислите, че преувеличавам, но наистина мисля, че Living Things е един от най- добрите албуми, както на Lınkın Park, така и сравнено с албумите на много други изпълнители.

Enjoy ! :)

Reni Reinders said:

Направих 2 тъпи снимки, ама ако решите, че стават, слагайте ги. Креативността не ми е силна черта :D

супер са снимките, ще ги сложим в колажа :))

@Maral, вече набави ли си го? И ако да, къде и за какви пари?

Хора, привет първо! От близо година следя българския форум, но незнайно защо сега намерих за най-удачно да пиша :D Имам подобие на снимка за колажа, доста простовато, безсмислено чак ми се вижда. Така и не успях да осъществя идеята си. Пращам ви въпросното нещо, ако искате го сложете :D

Съжалявам за горния "празен" коментар. Стана по погрешка.

Attachments:
@One-77
В България ми казаха, че няма да го има тази седмиа. МОЖЕ БИ следващата седмица, т.е в България няма release date.
Аз си го поръчах от Турция преди няколко дена. Там и в Гърция releasedate-a е беше вчера.
Както и да е, магазкните тука смятат да вземат албумите от някоя съседна държава. Поне така ми каза човека в един магазин във Варна.

hi чух албума мога и да ви кажа моето мнение за всяка песен:Lost In The Echo-става,In My Remains-яка е ама не е много по моя вкус,Burn It Down-Брутална!!!,Lies,Greed,Mistery-готина,Ill Be Gone-напомня ми за няква стара и бая известна песен в началото ама е яка,Victimized-тва е някфа песен която са чули докато са минаванли до някви 16 годищни теенове дето немогат да свирят и пеят и са рещили да я извирят и те,Roads Untraveled-тва е готино ама тва 6ибано еднотактово и силно дрънкане дразни много и ми напомня на My Dcmbr,Skin To Bone-нз кво да кажа ама няма да е добро,Unitil It Breaks-тва е мн супееееееррррррр... ТЪПО тва тряя rock-rap ли да е!?!,Tinfoil-тва 6те е много яко за алармата на телефона ама само да не сте гледали някакъв филм за духове предната вечер:D,Powerless-тва не е ло6о енергично е въпреки че се казва Powerless ама за албума бих казал - (тва е минус)наистина прекалено повтаря6ти са песните просто тва много дразни думата ми е че все едно почва6 да прави6 музика и по4ва6 фрее стуле и почва6 як ритам една минута добавя6 после о6те 1 не6то и после о6те едно и все кака еднакво е и все тша бум бам бум бам бум бам бум бам Fuck гаден е албума.И НЕ не смятам че хората които не харесват последните 2 албума които са готини ама тоя SHIT няма как да се хареса на тези хора

Не знам за другите хора, ама ти май си първия, който чета така крайно да хейтва "тоя SHIT".

eee purviq hate kum albuma doide ot men za Until It Breaks...

Този случай е по-особен. Човекът казва, че "Lost In The Echo-става" - това аз го разбирам като: "Ако я пуснат по радиото ще си я изслушам докрай." "In My Remains-яка е ама не е много по моя вкус" = "Ще я чуя 5 пъти и след това само ще я скипвам". Няма да минавам през всички песни, но всеки може да види, че на него му харесват към 3 песни, което дори не му помага да си изгради отчасти положителна оценка за албума.
Иначе, твоята критика беше към експерименталната част на албума (втората половина). Като се замисля, май всички бяхме резервирани към същите песни, но не така крайно. Човекът директно си казва: "...Fuck гаден е албума"
Всеки си има право на мнение. Не го съдя. Просто констатирам. :)

"бум бам бум бам бум бам бум бам" nuff said :DDD

Вдигам с 2 единици оценката за "I'll Be Gone" - става 8/10

Bravo na teb man mersi za nujniq update veche moga da spa spokoino

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Tim Cook posted a status
5 minutes ago
Leon S Hansen commented on Leon S Hansen's album

Rules Of Engagement - 100th | Watch Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 online

"Watch Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 100th, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 Free Streaming, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 Putlocker, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 online, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13…"
11 minutes ago

Rules Of Engagement - 100th | Watch Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 online

"Watch Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 100th, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 Free Streaming, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 Putlocker, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13 online, Rules Of Engagement Season 7 Episode 13…"
11 minutes ago

"Previously on Rules Of Engagement Season 7 Episode 12 "A Wee Problem", Jeff is determined to make Brenda laugh when he discovers that she has a “wee” problem due to her pregnancy. Rules Of Engagement Season 7 Episode 13…"
11 minutes ago
jhon dee costa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
26 minutes ago
Tim Cook posted a status
27 minutes ago
Mark Henry posted a status
28 minutes ago

Revolution - Clue | Watch Revolution Season 1 Episode 18 online

"Watch Revolution Season 1 Episode 18 Clue, Revolution Season 1 Episode 18 Free Streaming, Revolution Season 1 Episode 18 Putlocker, Revolution Season 1 Episode 18 online, Revolution Season 1 Episode 18 Novamov, Revolution Season 1 Episode 18…"
28 minutes ago

"Previously on Revolution Season 1 Episode 17 "The Longest Day", Romantic connections heat up between two couples -- Miles and Nora and Charlie and Jason -- but disastrous drone strikes from the Militia threaten them all. Revolution Season…"
28 minutes ago

"Watch Revolution Season 1 Episode 18 Clue, Revolution Season 1 Episode 18 Free Streaming, Revolution Season 1 Episode 18 Putlocker, Revolution Season 1 Episode 18 online, Revolution Season 1 Episode 18 Novamov, Revolution Season 1 Episode 18…"
28 minutes ago
29 minutes ago
29 minutes ago
Tim Cook posted a status
38 minutes ago
Gok sho commented on Adam's blog post 'New LPTV - You're A Legend'
39 minutes ago

Rectify - Jacob's Ladder | Watch Rectify Season 1 Episode 6 online

"Watch Rectify Season 1 Episode 6 Jacob's Ladder, Rectify Season 1 Episode 6 Free Streaming, Rectify Season 1 Episode 6 Putlocker, Rectify Season 1 Episode 6 online, Rectify Season 1 Episode 6 Novamov, Rectify Season 1 Episode 6 Youtube, Watch…"
47 minutes ago

Rectify - Jacob's Ladder | Watch Rectify Season 1 Episode 6 online

"Watch Rectify Season 1 Episode 6 Jacob's Ladder, Rectify Season 1 Episode 6 Free Streaming, Rectify Season 1 Episode 6 Putlocker, Rectify Season 1 Episode 6 online, Rectify Season 1 Episode 6 Novamov, Rectify Season 1 Episode 6 Youtube, Watch…"
47 minutes ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service