След месеци minutes to midnight ще остане пред последният албум на Linkin Park... Чувала съм различни коментари по този албум, много хора казват, че не е хубав и много хора казват, че е хубав. Аз съм от тези, на които им харесва. И... какво мислите вие, ще ми е интересно да прочета коментарите на  феновете на Linkin Park... 

Views: 22

Replies to This Discussion

Много хора определиха албума като лош защото го намериха за различен.А това не е така.Linkin Park винаги са правили музика в стил M2M.Песни като She Couldn't и My december го доказват.Бог знае само още колко такива са създали през Hybrid Theory и Meteora ерата които не са стигнали до ушите на феновете.Също така когато са правили Minutes to Midnight пак е имало песни в стил "Nu Metal"(пример за това е QWERTY).Просто не са били достатъчно добри че да влезнат в албума.Но кой знае можеби някой ден ще ги чуем...Аз лично отричам всякакви стилове и вярвам единствено в хубавата музика.А Linkin Park правят точно такава.И Minutes to Midnight както HT и Meteora са пример за хубава музика.
Лично на мен Minutes To Midnight ми е любимият албум, много хора не го харесват защото е преходен и те самите не го осъзнават. LP израстнаха музикално и със всеки нов албум те градят и стават все по-велики !!! Това доказват New Divide и Not Alone. Сигурен съм че новият им албум ще е велик !
И аз съм сигурна, че новият албум ще е много хубав. Както казах и на мен много ми хареса Minutes to midnight, все пак, който харесва Linkin Park харесва всеки техен албум, което гарантира успеха на новия албум. :)
Аз харесвам М2М, но ми липсва рапа на Майк.. Мисля, че е хубаво това, че има соло песни и че албума е нещо различно от другите, които са издавали.
Хората преди две-три годинии казваха че албума е скапан сега казват че е хубав.. Когато излезе албума им с Джей Зи хората уж намразиха Лп а заради тоя албум Лп награбиха всички музикални нагреди.. то вече прекалено то сега казват че най-новия им албум е спакан ама надали така ще говорят след 1-2 години!

RSS

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service