Какви песни искате да има в новия албум и какви очаквате да има? Може да коментираме и бройката им, макар че според мен няма да надхвърлят 13.

Views: 3

Replies to This Discussion

Не се заяждам просто ми прозвуча абсурдно :D Да някъде Майк беше казал че му харесват 15-20 от въпросните демота но да ги сложат всичките в албума вече е съвсем различно нещо.Иначе ще е супер ако стане де но не вярвам да имаме над 13 песни в най-добрия случай...

Надявам се обаче на друго - да дебютират някоя песен на живо която няма да е в албума.Както QWERTY на Summer Sonic 2006.Само че да не е Blackbirds или Across the Line (не че не ги искам на живо) а някоя която записват сега.
Тия варианти си ги пазят за LPU. Албума ще е чистак само студийни записи.
Аз пък съм потресен от твоя коментар...Излиза че ако харесвам Shadow of the day няма как да харесвам Forgotten така ли?...

1.Ако ще делим Linkin Park на стилове (което много мразя) то тогава трябва да те уведомя че те никога не са спирали да правят музика в "стил" Hybrid Theory.QWERTY , Bleed it out , Blackbirds и само можем да предполагаме колко още такива са създали докато са записвали Minutes to Midnight.
2.Харсесвам и отценявам всяка песен па LP по различен начин.Ако Forgotten ми харесва заради това че е бърза и агресивна то Shadow of the day ми харесва заради това че е бавна и спокойна до самия и край.Това което обединява двете песни са страхотните текстове.Не знам дали някъде са останали фенове само на HT и Meteora както в България но знам че по целия свят има фенове на Linkin Park а не на определен албум ;)
За да отглеждам зеленчуци и плодове ми трябват желание и ресурси.За да пиша песни като Shadow of the day ми трябва талант и нещо което да ме провокира да ги пиша.Ако Minutes to Midnight беше албум създаден с една единствена цел - пари то тогава щеше да е пълен с "хитове" от рода на tik tok , bad romance и други...Нима мислиш че In Between в която пее Майк е написана с цел правене на пари?Трябва нещо повече от алчност за да правиш такива песни...И по какво различаваш "LP от едно време" със сегашните.По дрехите? Стига човек в 2010 сме не в 2000-та...
Извинявай че така се ядосах и че заприличах на най-големия фен на M2M но като говориш така все едно сравняваш Linkin Park с Ke$ha , Lady Gaga и подобни които правят музиката си с цел да се хареса на хората и да се продава.На LP всичко им идва отвътре и то си личи по текстовете.А и самия Майк често усмива тези така наречени звезди които за съжаление често попадат под един знаменател с LP.Както и да е не мисля че точно в тази тема трябва да се караме.Все пак щом сме тук значи харесваме малко или много музиката на LP което ни свързва.Завършвам тая кавга с 1 поздрав за всички ;) Fort Minor Feat. Lupe Fiasco and Holly Brook - Be Somebody http://www.youtube.com/watch?v=-vJETPfaK_U
Ами, нали Рик Рубин ще продуцира и този албум? Предполагам, че ще бъде нещо близко до Minutes to Midnight.
Да бъда честен Рик не ми е сред любимците.Нали чухте демо версийте на The Little things give you away и Leave out all the rest.В първата интрото с акустичната китара е заменено от страхотно пиано а втората и била замислена да има рап куплет от Майк (а можеби и повече?).Кой мислите е изрязал рапът от нея...А и Майк каза че Across the Line съвсем за малко не е успяла да влезе в албума.Кой според вас я е извадил?Добре че в крайна сметка я чухме де но представете си само колко още супер песни са създали LP докато са правели M2M които едва ли някога ще чуем...
Ами, и аз не съм му най-големия фен на този свят, винаги съм предпочитал Дон Гилмор. Но специално The Little Things Give You Away е страхотна песен, също харесвам и повечето от останалите парчета от М2М. И се стремя да не приемам този албум като нещо, което ми е отнело от предишния стил на ЛП, а като израстване в музикална насока на бандата. И смятам, че ако имах възможност да избирам какъв да бъде следващия албум, бих се доверил на Рик Рубин. Скоро ще разберем дали е било добра идея той да бъде продуцент отново.
Здравеите LP фенове. И аз ще се изкажа по въпроса с албумите, които LP "готвят" за нас - тяхните фонове. Още от първите интервюта по LPTV Mike, Chester и др момчета от LP казват, че албумите които ще правят няма да се повтарят. Всеки албум ще е уникален по мелодия, текст, изпълнение. Аз очаквам албум като Hybrid Theory. Не казвам , че не харесвам Reanimation, Meteora и Minute To Midnight, обожавам всяка песен на LP, но ми липсва агресивната нотка в песните им като песните от HT и песни като Faint, Don't Stay, From The Inside, Given Up, No More Sorrow. Чакам с нетарпение новата тава която LP ще извадят и ще се опитам да си пръсна тъпанчетата от слушане на новите парчета.

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

fayefedora23 posted a status
1 minute ago
1 minute ago
1 minute ago
1 minute ago
2 minutes ago
2 minutes ago
mdniloy posted a status
"Go TV Coca-Cola 600 Live Streaming…"
2 minutes ago
2 minutes ago
2 minutes ago
2 minutes ago
2 minutes ago
2 minutes ago
2 minutes ago
3 minutes ago
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
"Bellew vs Chilemba Boxing streaming http://livestreamingfeeds.over-blog.com/tony-bellew-vs-isaac-chilemba-live-stream-kessler-froch Bellew vs Chilemba Boxing streaming…"
3 minutes ago
sonali monalisa commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
"Bellew vs Chilemba Boxing streaming http://livestreamingfeeds.over-blog.com/tony-bellew-vs-isaac-chilemba-live-stream-kessler-froch Bellew vs Chilemba Boxing streaming…"
3 minutes ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service