Хора, честно да ви кажа, досега никога не съм си поръчвал албум на ЛП от сайта им, камоли пък Pre-Order... Та моето предложение е, ако някой от вас вече си е поръчвал и знае как стават нещата, да направиме една групова поръчка на новия албум, все пак ще има и ексклузивни материали! :)

Tags: a, linkin, park, preorder, suns, thousand, албум, линкин, нов, парк, More…поръчка

Views: 5

Replies to This Discussion

Аз също не съм поръчвал, но имам желание. Истината е, че съм чувал какви са цените на доставките (от сайтове като amazon например) и това силно ме разколебава. Така че евентуално ще чакам да се появи в България освен ако пиратът в мен не надделее и не ме откаже да го купя въобще.

п.п. Все пак ще следя темата и ако се уговорите за някаква голяма поръчка, която би излязла сравнително изгодно (20-25лв. албума и 5-10лв доставката), евентуално ще се включа.
Не съм поръчвал пък и нямам желание.Единственото което си заслужава е Skate Deck Edition-а но за него нямам пари.Варианта с тениската ме устройва но пък дизайна й хич не ми харесва...Май ще почакам да излезе в България и тогава ще си го взема.
Добре, а знаете ли някой БГ магазин от който мога да си поръчам албума като излезне, че едва ли в Кюстендил ще го има... Тук преди имаше много хубав магазин с всякаква музика, но сега е само с чалга... Ако знаете някой магазин и то онлайн ще съм ви много благодарен :)
Чак преди малко ми направи впечатление този надпис на CD + DVD Set-a: $24.99 USD (+Applicable tax, shipping and handling costs)

Това значи ли, че те поемат доставката или просто споменават че освен цената за дисковете трябва да си я плащаш и сам? Защото ако е първият вариант идва доста на цена - CD + DVD + доставка за около 35 лева.
Аз също досега не съм поръчвала и искам да поръчам, обаче ми се вижда скъпо, по добре да си го купя, когато излезе в България :))

RSS

Discussion Forum

Арт бе, арт!!!

Started by One-77. Last reply by Galia Manoilova Mar 9. 20 Replies

Започна да ми става гузно, че пълня основната част на групата с изображения, затова реших да направя тема.Continue

LIVING THINGS

Started by Vas Andon. Last reply by Beautiful Creatures Feb 23. 38 Replies

Какво мислите за новия албум на ЛП? Според вас той би ли се харесал на хората, които не харесват A Thousand Suns и Minutes To Midnight???Continue

Фенове по градове

Started by Reni Reinders. Last reply by Galia Manoilova Dec 13, 2012. 66 Replies

Хайде сега всеки да си каже от къде е и да видим, къде има най-много фенове на Линкин Парк ;) А и ще е полезно за в бъдеще да знаем, къде има потенциал за събиране! София (15) - Daniel Yakimov,…Continue

Какво притежавате?

Started by One-77. Last reply by Vladimir Oct 1, 2012. 16 Replies

Малко неясно заглавие затова разяснявам. Какво имате на LP? Става въпрос за тениски, CD-та DVD-та, Аудио или Видео касети, постери, значки и прочие.

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

anderson posted albums
1 minute ago
Regol Gelos commented on David F Lamoureux's album
1 minute ago
Regol Gelos commented on Paula Michelle's album
1 minute ago
Profile Iconmominhosena, Barry A Dominick, Щеглов Егор Геннадьевич and 3 more joined LinkinPark.com
1 minute ago
Regol Gelos commented on sobrnamos's album
1 minute ago
Regol Gelos commented on sobrnamos's album
1 minute ago
2 minutes ago
Regol Gelos commented on Paula Michelle's album
2 minutes ago
2 minutes ago
joseph monsy commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
"this is my work: http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/a40b910d7fad1e40d3b932f74a5fdc64/978 . please support if you like it..thanks again.:-)"
5 minutes ago
ronikundu posted an album

WaTcH [{( NHL Hockey Gold Medal Game)}] Sweden vs Switzerland Live Streaming ON LINE PC TV

Match schedules  Sweden vs Switzerland Live  Competition:  NHL Hockey Gold Medal Game Date: SUNday, MAY 19, 2013  Time: 20:30 ( PM): Sweden vs Switzerland live   
7 minutes ago
ngepetmemeks posted a status
""
7 minutes ago
ngepetmemeks posted a status
18 minutes ago
Shiko Shinoda updated their profile
18 minutes ago
sonali monalisa replied to dragonlp20© (Mod)'s discussion 'Give us feedback on the new site'
"<<WatCh>>>Switzerland VS Sweden Live Stream Final IIHF ICE HOckey http://www.queensledger.com/pages/my_blogs/user_blogs/post?postid=22637236 <<WatCh>>>Switzerland VS Sweden Live Stream Final IIHF ICE HOckey…"
21 minutes ago
sonali monalisa commented on Mike Shinoda's blog post 'Linkin Park to Headline Sunset Strip Music Festival'
"<<WatCh>>>Switzerland VS Sweden Live Stream Final IIHF ICE HOckey http://www.queensledger.com/pages/my_blogs/user_blogs/post?postid=22637236 <<WatCh>>>Switzerland VS Sweden Live Stream Final IIHF ICE HOckey…"
22 minutes ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service