Information

Linkin Park Bulgaria

This is LINKIN PARK BULGARIA

Location: Bulgaria
Members: 154
Latest Activity: Jun 3

Twitter

Discussion Forum

Comment Wall

Comment by Vas Andon on January 11, 2014 at 7:27am

Човек, чудя се как си издържал цели 10 години след Minutes To Midnight, A Thousand Suns, Living Thingsи тея шитове, които пускат и ще пускат. 

Comment by Alexandar on January 11, 2014 at 1:02pm

И какво, RECHARGED не ви хареса, така ли?

Comment by Vas Andon on January 11, 2014 at 2:31pm

Ами, да. Нещата за тази група изобщо не отиват на добре. Проблема е, че се развалиха заради скапаните пари. Станаха група без самоличност, ако изобщо могат да се нарекат група, по-скоро някакъв проект на Шинода. Сигурно вече и са забравили как да свирят на инструменти, за това вече и на концертите едвам се чуват китари, за бас да не говорим :D Все пак ще ми е много интересно да гледам как изпълняват Hybrid Theory на Download. Май са разбрали, че много много няма публиката да им издържи новите песни :D

Comment by deana on January 30, 2014 at 5:28am

ще имат концерт в милано на 10.06.2014

Дали евентим ще продават билети, пък и ако организират транспорт......

Comment by Vas Andon on February 6, 2014 at 1:39pm

Американската банда Linkin Park работи по новото си LP, а фронтменът Майк Шинода пусна снимка от студиото и даде малко информация за процеса. Той беше уклончив относно звука на парчетата, но обеща на феновете, че новият албум ще е различен от последния  „Living Things“, който излезе през 2012 година.

„Както повечето фенове на Linkin Park знаят, звукът във всеки албум е обикновено доста различен от този в последния. Новият албум не е изключение. Но, както обикновено, звукът на албума се променя и извърта в процеса на създаването му, така че всеки опит да се оцени звученето на записа днес би звучал глупаво. Веднага щом заявиш, че той звучи като „Х“, песните автоматично взимат рязък завой и еволюират в нещо съвсем различно в рамките на седмица. Но това, което мога да ви кажа е, че съм вдъхновен. Ние сме вдъхновени.“ Айде да видим какво ще изкарат...

Comment by Alexandar on February 6, 2014 at 4:55pm

На дали ще да е това което очакваш.

Comment by Samuil Velichkov on March 6, 2014 at 4:59am

Какво ще кажете за новия leak ? Малко throwback има, става въпрос за Guilty all the same (почти цялата песен я има лиикната) :)) Според мен са тръгнали към различен подход, отново. Може да са се въодушевили от 30 seconds to Mars и от скорошното им турне ?

P.S.: Радва ме песничката :)))

Comment by Vladimir on March 6, 2014 at 5:58am

Това за турнето с 30stm е страхотно, радвам се, че ще го направят. Много щях да се изкефя на такова нещо в Европа и със сигурност щях да отида. Вече имам билети за 30stm за лятото, стискам палци и ЛП да наминат наблизо, много ми се иска да ги видя отново.

Колкото да новата песен, не е зле. Както винаги нещо ново, все още не съм сигурен какво точно мисля, но на първо прослушване ми хареса, въпреки че някак си не е това което чаках. Хареса ми че има елементи на рап, но щеше да е по-добре Майк да рапира и не разбирам защо продължават да работят с други изпълнители, а не си направят една хубава песен сами. Надявам се албума да е още по-добър.

ЛП си знаят работата.

Comment by Vas Andon on March 6, 2014 at 11:47am

Наистина тази песен е хубава в сравнение с тези от последните албуми. Дано и останалата част от албума е в същия дух.

Comment by zornitsa on June 3, 2014 at 1:21pm

Какво мислите за новите песни, които пуснаха от предстоящия албум?

Comment

You need to be a member of Linkin Park Bulgaria to add comments!

 

Members (153)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service