Linkin Park in Croatia!!!

Information

Linkin Park in Croatia!!!

All croatian people join if u want LP in Croatia!!

Website: http://www.linkinpark.com/profile/EnaBreeBree
Members: 80
Latest Activity: Jan 11

Discussion Forum

This group does not have any discussions yet.

Comment Wall

Comment by ivor on March 14, 2012 at 4:58am

izdat će novi album ovo ljeto :D

Comment by Ivan on March 15, 2012 at 5:34am

hehe tako je već bolje ;)

Comment by Linkin Kid on March 15, 2012 at 10:50am
Comment by Linkin Kid on March 15, 2012 at 10:52am

LP još popunjavaju turneju,a album će izači tjedan dana prije prvog koncertnog datuma ili če biti predstavljen na prvom koncertu.pozdrav:)

Comment by Ivan Boban on March 15, 2012 at 11:32pm

Sumnjam da ce album izaci ove godine...najvjerojatnije 2013. Nema jos nikakve promocije ili najave, a i ne vjerujem da ce ga objaviti tjedan prije ili za vrijeme koncerta, to im nije praksa...jos pogotovo na festivalima...

Comment by ivor on March 16, 2012 at 6:48am

u krivu si, mike shinoda je osobno najavio album za ljeto ove godine :)

Comment by Ivan Boban on March 16, 2012 at 11:23am

Mike je rekao da oni rade na novom albumu i kako bi bilo super kad bi izasao ovo ljeto, ali ocekuje ih jako puno posla... Također, ne znam da li si uclanjen u LP Underground (ja jesam)...kad je bio chat sa Pheonixom, on je rekao da ne vjeruje da bi mogao doci tako brzo novi album, dok na drugim chatovima, Hahn, Mike i Chester nisu htjeli uopce odgovoriti na ikakva pitanja u vezi novog albuma. Ja bi volio da izadje brzo, pa da malo prosirim svoju kolekciju, iako sumnjam u to. Vidjet cemo sto ce odluciti.

Comment by Luka Benić on March 16, 2012 at 12:51pm
Bolje da snimanje novog albuma potraje duze pa da dobijemo pravi LP album a ne da se stvari pozuruju pa da dobijemo poluproizvod. Iskreno se nadam da ce novi album biti na tragu albuma prije ATS jer me zadnji album nije odusevio, nije los daleko od toga ali nije mi to to.
Comment by ivor on March 17, 2012 at 12:52pm

nažalost, nisam član LPU-a (iako bi volio biti)... i da, u pravu si, to nije bila službena najava (moja greška)... i iako sam prilično nestrpljiv da izađe novi album, slažem se s Lukom u svemu osim jednog, ATS je za mene jako dobar album u kojem LP pokazuje sasvim novo lice i to mi se stvarno sviđa.

Comment by Luka Benić on March 18, 2012 at 4:10am

Ne bih htio da me se krivo shvati ATS je dobar album i normalno mi je da se bend mora razvijati i da ne može cijelo vrijeme forsirati stari zvuk pogotovo bend poput LP-a  koji je sastavljen od vrhunskih glazbenika  koji preferiraju razne žanrove. Ali nekako sam se nadao da će nastaviti pratiti zvuk sa MTM koji je po meni bio pravi rokerski album. Bilo kako bilo jedva čekam novi album za koji sam uvjeren da neće podbaciti.

Comment

You need to be a member of Linkin Park in Croatia!!! to add comments!

 

Members (80)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service