Dupa cum s-a mai anuntat de catre Lil' Bunnieh ♥ Rob, daca vreti putem face si noi a adunare a fanilor LP vara asta. Intalnire va fi in Bucuresti (din pacate pentru cei care stau departe si nu pot ajunge) dar daca totul merge bine poate la anul facem si prin alta parte ;)
In principiu, data nu e stabilita inca, asteptam pareri dar cel mai bine zic sa fie undeva in ultima saptamana din iulie ca sa avem timp fiecare sa ne stabilim un program. Repet, data poate fi schimbata. Cat despre locatie, depinde mult de vreme, ziceam un parc sau o terasa, inchiriem si noi o masa (sau 2, in functie de cati se anunta). Ideea ar fi sa facem si poze, sa ne facem cumva publicitate ca exista si pe la noi un fanclub LP. Daca vreti, puteti veni cu tricouri LP etc, noi chiar am vrea sa fim toti ca o mica armata :)
Ce ziceti? Pareri, idei, feel free to speak!

Views: 105

Replies to This Discussion

Eu am ceva prieteni care vor sa vina.... asa ca nu imi pierd speranta sa nu facem nimic...chiar vreau sa iasa ceva frumos. Dupa cum stiti am spus ca vom face poze ...acele poze, daca o sa fie posibil, poate putem sa le postam undeva pe site (LPLIVE.net) , dar deocamdata nu am vorbit cu niciun admin deocarece nu avem pozele inca , logic :).
lplive nui official. De ce sa va vada aia? :)
Sa va pun ceva text in legatura cu adunarea, sub "banneru" grupului, sa vada lumea?
Ar fi de mare ajutor :D Ms frumos!

Sebi said:
lplive nui official. De ce sa va vada aia? :)
Sa va pun ceva text in legatura cu adunarea, sub "banneru" grupului, sa vada lumea?
super buna idee, poate ii determinam sa ne puna si pe noi pe harta turneului de data asta :D

facem un poll sa vedem cati ne strangem?
I'm from Bucharest 2:D,si chiar ar fii supe fain daca ati face asa cv aici :X:X:X cuz it will be a party or something,prietenii noi,and a lot of fun :P poate si cv filmat:) (ma ocup eu).
if u make this,u can count me on:P
30 Iulie Meeting LP @ Herastrau (Statia de metrou Aviatorilor , gura de la intrarea parcului) , ora 17:00. Cine vrea sa vina la meeting, sa dea add la "badea_monicutza" (pe yahoo) sau reply la topicu "INTALNIRE FANI LP
E naspa cand cineva se zbate degeaba! Monica e singura persoana ca re a vb si s-a tinut de cuvant!
La inceput toata lumea vine, toata lumea e deacord....dar in ziua respectiva intalnirii toti dati in parti!
EU de ex nu pot veni! e prea mare distanta Botosani----Bucuresti!
Va rog...cei care veniti anuntati!
hai poate anul acesta facem ceva mai serios - daca se planifica ceva vreau sa stiu si eu - in Bucuresti sunt dispusa sa vin)))
Adica pana acum eu nu am organizat nimic serios ?! Daca lumea nu vrea sa vina...eu ce vina am ? O sa mai fac meeting-uri cand se mai incalzeste vremea sau daca cineva se simte in stare sa adune lume in locu meu..feel free. :)

Sirbu Ana said:
hai poate anul acesta facem ceva mai serios - daca se planifica ceva vreau sa stiu si eu - in Bucuresti sunt dispusa sa vin)))
din cate am vazut asa serios a fost meeting-urile lui Bunny,in rest nu prea sau ingramadit...
maybe anu asta poate facem ceva mai serios si mai big :) si nu neeaparat pe subiectul LP,sa vorbim despre other bands,hobbies,etc.
anyway din cate vad din numar de oameni in grupuletzul nostru prevad ca no sa fie mai mult de 15 la el,dar ar fii bn si asa macar :))

RSS

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service