Dupa cum s-a mai anuntat de catre Lil' Bunnieh ♥ Rob, daca vreti putem face si noi a adunare a fanilor LP vara asta. Intalnire va fi in Bucuresti (din pacate pentru cei care stau departe si nu pot ajunge) dar daca totul merge bine poate la anul facem si prin alta parte ;)
In principiu, data nu e stabilita inca, asteptam pareri dar cel mai bine zic sa fie undeva in ultima saptamana din iulie ca sa avem timp fiecare sa ne stabilim un program. Repet, data poate fi schimbata. Cat despre locatie, depinde mult de vreme, ziceam un parc sau o terasa, inchiriem si noi o masa (sau 2, in functie de cati se anunta). Ideea ar fi sa facem si poze, sa ne facem cumva publicitate ca exista si pe la noi un fanclub LP. Daca vreti, puteti veni cu tricouri LP etc, noi chiar am vrea sa fim toti ca o mica armata :)
Ce ziceti? Pareri, idei, feel free to speak!

Views: 72

Replies to This Discussion

Eu am ceva prieteni care vor sa vina.... asa ca nu imi pierd speranta sa nu facem nimic...chiar vreau sa iasa ceva frumos. Dupa cum stiti am spus ca vom face poze ...acele poze, daca o sa fie posibil, poate putem sa le postam undeva pe site (LPLIVE.net) , dar deocamdata nu am vorbit cu niciun admin deocarece nu avem pozele inca , logic :).
lplive nui official. De ce sa va vada aia? :)
Sa va pun ceva text in legatura cu adunarea, sub "banneru" grupului, sa vada lumea?
Ar fi de mare ajutor :D Ms frumos!

Sebi said:
lplive nui official. De ce sa va vada aia? :)
Sa va pun ceva text in legatura cu adunarea, sub "banneru" grupului, sa vada lumea?
super buna idee, poate ii determinam sa ne puna si pe noi pe harta turneului de data asta :D

facem un poll sa vedem cati ne strangem?
I'm from Bucharest 2:D,si chiar ar fii supe fain daca ati face asa cv aici :X:X:X cuz it will be a party or something,prietenii noi,and a lot of fun :P poate si cv filmat:) (ma ocup eu).
if u make this,u can count me on:P
30 Iulie Meeting LP @ Herastrau (Statia de metrou Aviatorilor , gura de la intrarea parcului) , ora 17:00. Cine vrea sa vina la meeting, sa dea add la "badea_monicutza" (pe yahoo) sau reply la topicu "INTALNIRE FANI LP
E naspa cand cineva se zbate degeaba! Monica e singura persoana ca re a vb si s-a tinut de cuvant!
La inceput toata lumea vine, toata lumea e deacord....dar in ziua respectiva intalnirii toti dati in parti!
EU de ex nu pot veni! e prea mare distanta Botosani----Bucuresti!
Va rog...cei care veniti anuntati!
hai poate anul acesta facem ceva mai serios - daca se planifica ceva vreau sa stiu si eu - in Bucuresti sunt dispusa sa vin)))
Adica pana acum eu nu am organizat nimic serios ?! Daca lumea nu vrea sa vina...eu ce vina am ? O sa mai fac meeting-uri cand se mai incalzeste vremea sau daca cineva se simte in stare sa adune lume in locu meu..feel free. :)

Sirbu Ana said:
hai poate anul acesta facem ceva mai serios - daca se planifica ceva vreau sa stiu si eu - in Bucuresti sunt dispusa sa vin)))
din cate am vazut asa serios a fost meeting-urile lui Bunny,in rest nu prea sau ingramadit...
maybe anu asta poate facem ceva mai serios si mai big :) si nu neeaparat pe subiectul LP,sa vorbim despre other bands,hobbies,etc.
anyway din cate vad din numar de oameni in grupuletzul nostru prevad ca no sa fie mai mult de 15 la el,dar ar fii bn si asa macar :))

RSS

Discussion Forum

Linkin Park, in iunie pe National Arena

Started by Sangerean Virgil. Last reply by Ciobanu Elena Jul 24, 2012. 23 Replies

Continue

Other Bands

Started by vanRoK. Last reply by Damoc Paul Apr 11, 2012. 13 Replies

Discutii despre alte trupe si ce trupe mai ascultati in afara de Linkin Park?asa un TOP 10Acuma ascult :Limp Bizkit(my fav = cu LP) :DBlink 182KoRnHimSystem Of A DownPapa RoachRage Against The…Continue

Burn it Down

Started by vanRoK. Last reply by KAIN[LP] Apr 8, 2012. 1 Reply

Noul single va fi lansat pe 16…Continue

Tags: down, it, burn, park, linkin

Prezentare Membri

Started by Sebi. Last reply by Denis Jan 11, 2012. 23 Replies

Stay on topic! Incep eu :DNume: SebastianLocalitate: Sighetu MarmatieiVarsta: 22Facultate/Scoala/etc: Absolvent UBB GeografieOcupatie: Somer :))Linkin Park: -Sunt fan de prin 2002/2003-prima piesa…Continue

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

sharmin sumon posted an album

FREE!!! Tyrone V Donegal Live Stream Ulster GAA Football 2013 Quarter Final HD Video,

GAA Football fans and supporters around the globe watch Donegal V Tyrone Ulster GAA Football Senior Championship 2013 Quarter Final Game Live Streaming Online. GO THE LINK BELOW TO GET LIVE TV…
5 minutes ago
Marla Masarap commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
7 minutes ago
Mark Henry posted a status
9 minutes ago
Mark Henry posted a status
9 minutes ago
Marla Masarap commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
11 minutes ago
feltham santiago posted a status
"http://www.youtube.com/watch?v=lhQg_sjT4UA Cain Velasquez vs Antonio Silva Live Stream"
13 minutes ago
Koli Tuius commented on Jimbia Seni's status
15 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Daniel Andrade's video
16 minutes ago
Koli Tuius commented on Jimbia Seni's status
16 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
16 minutes ago
Melissa Sanchez updated their profile
16 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Daniel Andrade's video
19 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
19 minutes ago
Mariana Ha updated their profile
29 minutes ago
Kristofer Paul posted a status
30 minutes ago
Kristofer Paul posted a status
30 minutes ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service