http://muzica.metropotam.ro/stiri-evenimente-muzicale/Concert-Linki...
cred ca e fix in sesiunea mea de examene :D
Tags:
Permalink Reply by Neamtu Daniel on April 10, 2012 at 8:56am sper sa nu fie zvooooon.
Permalink Reply by Luiza Doua Puncte D on April 12, 2012 at 6:40am cat m-as bucura sa fie adevarat...
Permalink Reply by Johnny Bennington on April 12, 2012 at 11:40am dap este oficial Linkin Park vine in Romania in 6 iunie la Romexpo in Bucuresti!
Permalink Reply by vanRoK on April 12, 2012 at 12:55pm mama deci ce bucuros is pffff nici nu pot sa va zic :))
Permalink Reply by george on April 12, 2012 at 11:10pm de fapt nu este un zvon
am auzit la realitatea k e oficial
nu se stie inca data dar in iunie chester si compania vin in bucuresti`
Permalink Reply by Luiza Doua Puncte D on April 12, 2012 at 11:57pm da, am vazut si eu pe pagina lor oficiala de facebook... biletele deja s-au pus in vanzare:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/linkin-park-bucuresti-romexpo-40420...
destul de scumpe dar merita 100%.
nu-s scumpe. e totusi LINKIN PARK!
Permalink Reply by vanRoK on April 13, 2012 at 5:46am ii acelasi pret ca la RHCP,pentru ca nu canta in cadru unui festival,intr-un fel e bine ca nu sunt limitati de un slot de timp dat de un festival,putem sa ne asteptam la un setlist mai lung :D.
Cine a mai fost la Romexpo la concert,se merita golden circle?e mare distanta intre Gazon A si scena?, nu stiu ce sa fac, sami iau bilet la golden circle sau Gazon A + LPU pass sa ma duc la meet and greet sa dau mana cu Shinoda :D
Permalink Reply by Stoian Mihaela on April 13, 2012 at 6:37am Și până la urmă cine vine? ;;)
Permalink Reply by Luiza Doua Puncte D on April 13, 2012 at 11:46am Eu vin! Voi? Nu e nimic de pierdut plus ca e prima oara cand vin in Romania asa ca de ce nu? Eu de abia astept!

opor Online

Started by Sangerean Virgil. Last reply by Ciobanu Elena Jul 24, 2012. 23 Replies 5 Likes
Started by vanRoK. Last reply by Damoc Paul Apr 11, 2012. 13 Replies 1 Like
Discutii despre alte trupe si ce trupe mai ascultati in afara de Linkin Park?asa un TOP 10Acuma ascult :Limp Bizkit(my fav = cu LP) :DBlink 182KoRnHimSystem Of A DownPapa RoachRage Against The…Continue
Started by vanRoK. Last reply by KAIN[LP] Apr 8, 2012. 1 Reply 1 Like
Noul single va fi lansat pe 16…Continue
Started by Sebi. Last reply by Denis Jan 11, 2012. 23 Replies 1 Like
Stay on topic! Incep eu :DNume: SebastianLocalitate: Sighetu MarmatieiVarsta: 22Facultate/Scoala/etc: Absolvent UBB GeografieOcupatie: Somer :))Linkin Park: -Sunt fan de prin 2002/2003-prima piesa…Continue
Added by msid9999 4 Comments 0 Likes
Shon Micheal commented on Mike Shinoda's blog post 'Linkin Park to Headline Sunset Strip Music Festival'
Shon Micheal commented on Adam's blog post 'Going Old School: The Guys Pass Out Flyers For Their Show'
Vihan Geria commented on Vihan Geria's status© 2013 Created by Linkin Park.