Tags:
Permalink Reply by vanRoK on July 10, 2010 at 5:46am
Permalink Reply by Sebi on July 10, 2010 at 5:53am
Permalink Reply by Lil' Bunnieh ♥ Rob on July 10, 2010 at 6:38am
Permalink Reply by vanRoK on August 1, 2010 at 4:38am
Permalink Reply by MMMCookies on August 1, 2010 at 12:44pm e foarte slab ,totusi cred(sper) ca e un remix pt ca previewu official de 34sec suna mult mai bine :DThe Catalyst http://www.youtube.com/watch?v=HqsQeDq_Ndo&feature=player_embed...! nush daca e varianta FULL a cantecului sau ii remixata de Hahn special pentru trailer,oricum daca e full ii destul de slabutz
Permalink Reply by Sebi on August 1, 2010 at 12:52pm Oamnei buni - voi vreti k LP sa vina in Ro si din acelasi grup faceti decit sa-i criticaci - ce dreaq de fani mai suntem dak gasim intr-una nod in papura k nu e bun, k altceva nu e asa, k din alt ceva nu a iesit ce am vrut? Unde e sustinerea, ideea de fanatism macar nici nu adie - cu asa discutii puternice si fara treaba nu mai vin ei la nOi nici cind vom avea nepoti(sper sa cinte si atunci)))
Valeu...sunt dezamagita - Mie Piesa imi place mmult - ca si tot ce fac baietii acestia din LP.
Dupa cum se vede lumea din grup se alatura multimii de critici care numai si stiu sa zika "LP s-au schimbat, Vrem LP acel care a fost, blah blah blah..." - de unde ssa-i iei? ei au crescut, s-au maturizat, deja piese despre ceea ce treb de facut cu viatsa de scolar nu mai merg - a trecut vremea, trebuie sa crestem si noi si numai din moment ce ii vom astepta cu adevarat in Romania - atunci vor veni)
Permalink Reply by Seal Team 6 on March 26, 2011 at 9:27am Started by Sangerean Virgil. Last reply by Ciobanu Elena Jul 24, 2012. 23 Replies 5 Likes
Started by vanRoK. Last reply by Damoc Paul Apr 11, 2012. 13 Replies 1 Like
Discutii despre alte trupe si ce trupe mai ascultati in afara de Linkin Park?asa un TOP 10Acuma ascult :Limp Bizkit(my fav = cu LP) :DBlink 182KoRnHimSystem Of A DownPapa RoachRage Against The…Continue
Started by vanRoK. Last reply by KAIN[LP] Apr 8, 2012. 1 Reply 1 Like
Noul single va fi lansat pe 16…Continue
Started by Sebi. Last reply by Denis Jan 11, 2012. 23 Replies 1 Like
Stay on topic! Incep eu :DNume: SebastianLocalitate: Sighetu MarmatieiVarsta: 22Facultate/Scoala/etc: Absolvent UBB GeografieOcupatie: Somer :))Linkin Park: -Sunt fan de prin 2002/2003-prima piesa…Continue
Kate Stefany commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
A blog post by Adam was featured
Adam posted a blog post
Hossein Sadjadi commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
ronikundu posted an album
revanroko replied to Michelle's discussion 'paintings,drawings,sketches, photography...etc. or just talk about art.'© 2013 Created by Linkin Park.