Linkin Park Indonesia

Information

Linkin Park Indonesia

A place for all Indonesian Linkin Park fans!

Website: http://lpiblogsite.blogspot.com/
Location: Indonesia
Members: 1144
Latest Activity: Jun 14, 2013

Linkin Park Indonesia on

Be sure to check out!

 

UPDATE:

- Jakarta M&G photos, uploaded by LP Underground: http://www.linkinpark.com/photo/albums/lpu-meet-greet-sept-21-2011-jakarta-indonesia

- A lot of photos from Jakarta show, September 21 2011 can be seen on http://on.fb.me/lprocksgbkgallery

Discussion Forum

Merchandise Linkin Park

Started by della LPU. Last reply by Johnston Apr 21, 2013. 63 Replies

buat loe yang mo ngebahas Merchandise Linkin Park, mulai dari kaos, jaket, Tas, Topi, dll

Tags: Park, Linkin, Merchandise

Wanna join

Started by Kresna Widya Kencana. Last reply by diysor Jun 16, 2012. 2 Replies

Heyy im from jakarta,but i live in london now hehehe im 15 years old

LPTV subs

Started by Iqbal Ismail. Last reply by Zakka Ardhi P. Jun 9, 2012. 4 Replies

Eh gua baru join nih...........ada saran gimana kalo kita bikin LPTV tuh ada subtititlenya biar kita juga bisa ngerti apa yang diomongin paling ngga subtitle bahasa inggristolong di tanggapin…Continue

Meet & Greet With Linkin Park Jakarta Indonesia 21 Sept 2011

Started by David Willyiam. Last reply by ThaWilsonBlock Feb 15, 2012. 3 Replies

Share meet & greet video with Linkin Park 21 Sept 2011: http://youtu.be/iItbWTbQ2GA…Continue

Comment Wall

Comment by Randa on August 12, 2010 at 10:21pm
...
Comment by yugi tisna yuga prayoga on August 13, 2010 at 7:21pm
kapan y linkin park bikin album yg bru......
Comment by Rina Shinoda on August 15, 2010 at 11:19pm
ada kabar ga kapan LP ke Indonesia lagi...??
Comment by Ahmad Fauzi on August 16, 2010 at 6:21pm
wah bener-bener beda nih genre lagu linkin park gak bisa di tebak buat lagu2 solonya, kayak Blackbird... waktu belum denger sihh ,, keren menurut saya sih.
Comment by Indra Bloodmoon on August 16, 2010 at 9:33pm
Comment by alfian faiz on August 16, 2010 at 9:52pm
download lagu2 album yang baru DIMULAI!!!
Comment by Rizky スキャンダル on August 16, 2010 at 10:04pm
emang sudah ada lagu lagu dari album yang baru??
Comment by Randa on August 16, 2010 at 10:33pm
.................
Comment by Dika Aero on August 19, 2010 at 5:23am
Lagu apa aja yg udah bisa di download...??
hehehe....
Comment by Ahmad Mujiburridluwan on August 19, 2010 at 7:16am
malam kawan semua...

Comment

You need to be a member of Linkin Park Indonesia to add comments!

 

Members (1140)

 
 
 

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service