Linkin Park Indonesia

Information

Linkin Park Indonesia

A place for all Indonesian Linkin Park fans!

Website: http://lpiblogsite.blogspot.com/
Location: Indonesia
Members: 1144
Latest Activity: Jun 14, 2013

Linkin Park Indonesia on

Be sure to check out!

 

UPDATE:

- Jakarta M&G photos, uploaded by LP Underground: http://www.linkinpark.com/photo/albums/lpu-meet-greet-sept-21-2011-jakarta-indonesia

- A lot of photos from Jakarta show, September 21 2011 can be seen on http://on.fb.me/lprocksgbkgallery

Discussion Forum

Merchandise Linkin Park

Started by della LPU. Last reply by Johnston Apr 21, 2013. 63 Replies

buat loe yang mo ngebahas Merchandise Linkin Park, mulai dari kaos, jaket, Tas, Topi, dll

Tags: Park, Linkin, Merchandise

Wanna join

Started by Kresna Widya Kencana. Last reply by diysor Jun 16, 2012. 2 Replies

Heyy im from jakarta,but i live in london now hehehe im 15 years old

LPTV subs

Started by Iqbal Ismail. Last reply by Zakka Ardhi P. Jun 9, 2012. 4 Replies

Eh gua baru join nih...........ada saran gimana kalo kita bikin LPTV tuh ada subtititlenya biar kita juga bisa ngerti apa yang diomongin paling ngga subtitle bahasa inggristolong di tanggapin…Continue

Meet & Greet With Linkin Park Jakarta Indonesia 21 Sept 2011

Started by David Willyiam. Last reply by ThaWilsonBlock Feb 15, 2012. 3 Replies

Share meet & greet video with Linkin Park 21 Sept 2011: http://youtu.be/iItbWTbQ2GA…Continue

Comment Wall

Comment by Kemal Pasha on July 10, 2010 at 7:32pm
album baru!!!! tak sabar menunggu!!!!!
Comment by Ismii on July 11, 2010 at 8:18pm
linkinpark ayokk k indonesiiaaaaaaaaaa ..
Comment by Rob " Sakai" Bourdon on July 14, 2010 at 9:07pm
Linkin_______ParkPark
Linkin_______ParkParkPark
Linkin_______Park_____Park
Linkin_______Park_____Park
Linkin_______ParkParkPark
Linkin_______Park
Linkin_______Park
LinkinLinkin__Park
LinkinLinkin__Park
Comment by ridwan on July 15, 2010 at 1:16am
wah gimana nih apa ada ikut contest aku udah download udah selesai deh lagunya tapi memnag sayang yang ikut hanya 50 negara indonesia kagak masuk tapi asik juga nge rimex kaya mike shinoda
Comment by ndra shinoda on July 16, 2010 at 9:22pm
ridwan tauhid=== udah di remix tapi lagunya?
Comment by Adiyat Kenji on July 23, 2010 at 12:19am
hello Linkin Park Indonesia group!
Comment by Engi on July 24, 2010 at 7:40am
Ada yang tau ga kapan albumnya release di Indonesia? Kalo di Amrik sono kan uda pasti 09.14.2010 -_-
Comment by Engi on July 24, 2010 at 8:32am
@Yogi - 14 sept 2010 tapi di amrik..
Single pertama keluar 2 August 2010 judulnya The Catalyst
Comment by ridwan on July 24, 2010 at 9:42pm



cece ini aku desainin buat lp gituloh
Comment by Dea Kochel on July 25, 2010 at 11:22pm
kapan kluarnya a thousand suns...
udaa gag sabar nee....

Comment

You need to be a member of Linkin Park Indonesia to add comments!

 

Members (1140)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service