Linkin Park Indonesia

Information

Linkin Park Indonesia

A place for all Indonesian Linkin Park fans!

Website: http://lpiblogsite.blogspot.com/
Location: Indonesia
Members: 1144
Latest Activity: Jun 14, 2013

Linkin Park Indonesia on

Be sure to check out!

 

UPDATE:

- Jakarta M&G photos, uploaded by LP Underground: http://www.linkinpark.com/photo/albums/lpu-meet-greet-sept-21-2011-jakarta-indonesia

- A lot of photos from Jakarta show, September 21 2011 can be seen on http://on.fb.me/lprocksgbkgallery

Discussion Forum

Merchandise Linkin Park

Started by della LPU. Last reply by Johnston Apr 21, 2013. 63 Replies

buat loe yang mo ngebahas Merchandise Linkin Park, mulai dari kaos, jaket, Tas, Topi, dll

Tags: Park, Linkin, Merchandise

Wanna join

Started by Kresna Widya Kencana. Last reply by diysor Jun 16, 2012. 2 Replies

Heyy im from jakarta,but i live in london now hehehe im 15 years old

LPTV subs

Started by Iqbal Ismail. Last reply by Zakka Ardhi P. Jun 9, 2012. 4 Replies

Eh gua baru join nih...........ada saran gimana kalo kita bikin LPTV tuh ada subtititlenya biar kita juga bisa ngerti apa yang diomongin paling ngga subtitle bahasa inggristolong di tanggapin…Continue

Meet & Greet With Linkin Park Jakarta Indonesia 21 Sept 2011

Started by David Willyiam. Last reply by ThaWilsonBlock Feb 15, 2012. 3 Replies

Share meet & greet video with Linkin Park 21 Sept 2011: http://youtu.be/iItbWTbQ2GA…Continue

Comment Wall

Comment by sinyo on July 6, 2010 at 11:21pm
salam kenal =)
Comment by soenoe linkin park forever on July 6, 2010 at 11:41pm
kpan ya linkin park maen di indonesia??????
Comment by Don on July 7, 2010 at 11:16pm
Buat fans LP di sini, salam kenal ^_^
Comment by mr_yhanoe on July 8, 2010 at 7:24am
Salam LP Underground !!!!
Comment by Anggi Arris Faisal on July 9, 2010 at 12:32am
kabar gembira buat fans LP di Indonesia
LP udah ngumumin kapan ngeluarin album terbaru mereka.
rencananya tanggal 14 September 2010 n judul albumnya " A Thousand Suns " dengan single perdananya "The Catalyst" yg akan diluncurkan pada tanggal 2 Agustus 2010.
Comment by Romario Feriz Triadi on July 9, 2010 at 11:58am
hidupkan LP Indonesia !!
Comment by ridwan on July 10, 2010 at 5:33am
kerja bagus lp jadi bisa buat jaringan di indonesia
Comment by wahyu exstrada on July 10, 2010 at 6:11am
LPU indonesia ..... gooo LINKIN PARK >>> i love you full .....
Comment by verdy joshua on July 10, 2010 at 6:30pm
all...
gimana kalo LP indonesia pada kumpul bareng gtu....

setuju???
Comment by chutir aremania on July 10, 2010 at 7:15pm
hey smua,,..

Comment

You need to be a member of Linkin Park Indonesia to add comments!

 

Members (1140)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service