Linkin Park Indonesia

Information

Linkin Park Indonesia

A place for all Indonesian Linkin Park fans!

Website: http://lpiblogsite.blogspot.com/
Location: Indonesia
Members: 1144
Latest Activity: Jun 14, 2013

Linkin Park Indonesia on

Be sure to check out!

 

UPDATE:

- Jakarta M&G photos, uploaded by LP Underground: http://www.linkinpark.com/photo/albums/lpu-meet-greet-sept-21-2011-jakarta-indonesia

- A lot of photos from Jakarta show, September 21 2011 can be seen on http://on.fb.me/lprocksgbkgallery

Discussion Forum

Merchandise Linkin Park

Started by della LPU. Last reply by Johnston Apr 21, 2013. 63 Replies

buat loe yang mo ngebahas Merchandise Linkin Park, mulai dari kaos, jaket, Tas, Topi, dll

Tags: Park, Linkin, Merchandise

Wanna join

Started by Kresna Widya Kencana. Last reply by diysor Jun 16, 2012. 2 Replies

Heyy im from jakarta,but i live in london now hehehe im 15 years old

LPTV subs

Started by Iqbal Ismail. Last reply by Zakka Ardhi P. Jun 9, 2012. 4 Replies

Eh gua baru join nih...........ada saran gimana kalo kita bikin LPTV tuh ada subtititlenya biar kita juga bisa ngerti apa yang diomongin paling ngga subtitle bahasa inggristolong di tanggapin…Continue

Meet & Greet With Linkin Park Jakarta Indonesia 21 Sept 2011

Started by David Willyiam. Last reply by ThaWilsonBlock Feb 15, 2012. 3 Replies

Share meet & greet video with Linkin Park 21 Sept 2011: http://youtu.be/iItbWTbQ2GA…Continue

Comment Wall

Comment by vyonizr on January 12, 2010 at 5:32am
LPI sekarang masuk di urutan ketiga dlm Most Active Group di LPBeta! Ngalahin LPL :D
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 5:48am
liat dimana kw klo LPI grup yg pling aktif ke-3 di lpbeta????
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 5:52am
oh ya pengurus LPbeta mike ya????
klo aku liat cuman mike yang paling aktif...
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 5:53am
oh ya pengurus LPbeta mike ya????
klo aku liat cuman mike yang paling aktif...
Comment by Tiwi Shinodaizm on January 12, 2010 at 5:57am
Group, View all, Sort by: Most Active :)
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 6:14am
owh gitu...
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 6:14am
owh gitu
Comment by Adiyat Kenji on January 12, 2010 at 6:15am
terakhir aku liat jam 21.15 peringkat 2!!!
wah2 hebat LPI
Comment by Yusuf Iranu Basori on January 12, 2010 at 7:45am
Oh pantesan klo mike yg ngurus soalnya gw add personal smw LP baru mike doang yg trm request gw!
Comment by Yusuf Iranu Basori on January 12, 2010 at 7:47am
Sejak ada situs LP yg baru gw jd bingung mo nge-post comment dmn!

Comment

You need to be a member of Linkin Park Indonesia to add comments!

 

Members (1140)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service