Linkin Park Indonesia

Information

Linkin Park Indonesia

A place for all Indonesian Linkin Park fans!

Website: http://lpiblogsite.blogspot.com/
Location: Indonesia
Members: 1144
Latest Activity: Jun 14, 2013

Linkin Park Indonesia on

Be sure to check out!

 

UPDATE:

- Jakarta M&G photos, uploaded by LP Underground: http://www.linkinpark.com/photo/albums/lpu-meet-greet-sept-21-2011-jakarta-indonesia

- A lot of photos from Jakarta show, September 21 2011 can be seen on http://on.fb.me/lprocksgbkgallery

Discussion Forum

Merchandise Linkin Park

Started by della LPU. Last reply by Johnston Apr 21, 2013. 63 Replies

buat loe yang mo ngebahas Merchandise Linkin Park, mulai dari kaos, jaket, Tas, Topi, dll

Tags: Park, Linkin, Merchandise

Wanna join

Started by Kresna Widya Kencana. Last reply by diysor Jun 16, 2012. 2 Replies

Heyy im from jakarta,but i live in london now hehehe im 15 years old

LPTV subs

Started by Iqbal Ismail. Last reply by Zakka Ardhi P. Jun 9, 2012. 4 Replies

Eh gua baru join nih...........ada saran gimana kalo kita bikin LPTV tuh ada subtititlenya biar kita juga bisa ngerti apa yang diomongin paling ngga subtitle bahasa inggristolong di tanggapin…Continue

Meet & Greet With Linkin Park Jakarta Indonesia 21 Sept 2011

Started by David Willyiam. Last reply by ThaWilsonBlock Feb 15, 2012. 3 Replies

Share meet & greet video with Linkin Park 21 Sept 2011: http://youtu.be/iItbWTbQ2GA…Continue

Comment Wall

Comment by kevin qodrin on July 3, 2012 at 7:11pm

gan follow ane di twitter ya @qodrinscania,oh ya ane member baru jadi belom tau apa2. maap kalo ada salah maklum newbie hihi

Comment by natasyah putri on July 11, 2012 at 1:01am

hei sbener nya uda lama gabung di LP tapi bru gabung di group nya ,, yang pnya twitter foolow ya @ena_riena ,, salam kenal buat smua ya :)

Comment by Linkin Towncar on August 31, 2012 at 4:24pm
Comment by Marihot Panindangi Siburian on October 24, 2012 at 12:35am

hello soldiers...I need your help..right now I join video cover competition and I covered a guitar of one step closer of linkin park. I need you to vote my video with like it in youtube with your youtube account at link below....thank you for your help...regards

http://www.youtube.com/watch?v=ARICFDw4aEw

Comment by chester sarkiz hans on November 11, 2012 at 8:14am

hayy sobat LPU indonesia kpam LP dteng lgi ke indonesia

Comment by Dea Kochel on November 17, 2012 at 5:21pm

add akun gw dong dah lama vakum neeh trakhir tahun 2010 follow juga @deakochel yah

Comment by Bagja Nugraha on November 20, 2012 at 7:22am

Hello fellas!! Sudah lama tidak menyambangi tempat ini! Hahahaha

Comment by Dony permana putra on November 27, 2012 at 1:49am

haloo semuanya, saya anak baru tapi saya sudah lama suka LP.  saya belum begitu menggerti tentang member ini, ada yg bisa kasi saya saran ?

Comment by Randy on December 5, 2012 at 6:44pm

hello semua,, salam kenal saya member baru. mohon bantuannya ya.

Comment by Fitri Jayanti on December 22, 2012 at 11:18pm

sepi bgt,,, pd kmn kah?

Comment

You need to be a member of Linkin Park Indonesia to add comments!

 

Members (1140)

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service