Tags:
http://www.youtube.com/watch?v=hWswBYDrVTA&feature=related 3:32 szalik Polska :)
Permalink Reply by Hannah on December 14, 2010 at 3:34pm Tyyy,świetne to było :D Tego nie mogli nie zauważyć ^^ Mam tylko nadzieje,że nie stwierdzą,że Polacy mają blisko do Niemiec,to niech se kursują na koncerty,bo ja zbankrutuje xd A powiem Ci,że kumpel,z którym jechałam do Berlina /ale nie szedł na LP/ miał identyczny szalik i przeszło mi przez myśl,żeby pożyczyć go na koncert,ale szczerze bałam sie,że gdzieś za rogiem mi wpieprzą jacyś niemieccy patrioci
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 15, 2010 at 8:21am Weronika, Poznań, LP słucham od 10 lat od "one step closer", czyli w sumie od poczatku kiedy to jeszcze znani nie byli za bardzo ( w PL) :) pzdr
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 15, 2010 at 1:26pm witam witam:D tez Poznań? świetnie;)
Naturalnie. Wprawdzie od niedawna (czytaj od września) ale jednak Poznań :)
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 16, 2010 at 10:34am noo to fajno:) zawsze dobrze wiedziec czy jakis "Poznaniak" wybiera sie na koncert:)
Jak będzie w PL to będzie można ustawić się na 1 pociąg :)
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 16, 2010 at 12:28pm pewnie:) takze czekamy na nich!!
Permalink Reply by Filip on January 8, 2011 at 7:19am Mam na imię Filip, mam 18 lat, pochodze z Gdańska. Slucham od roku, a zakochałem się w LP dzięki " A place for my head", "Numb" etc.
A o zainteresowaniach: religia, filozofia, mitologia oraz malarstwo europejskie, wyłączjąc malarstwo wspólczesne, książki fantasy, szczególnie seria DnD.
Permalink Reply by Matt Tony on February 12, 2011 at 6:33pm Started by Fourashi. Last reply by Weronika Jan 7. 37 Replies 0 Likes
to może ja zacznę, a więc tak:nazywam się Patryk mam 18 lat słucham LP koło 8 latpierwsza piosenka którą pamiętam że była od LP to Breaking the Habit - zakochałem się od razu w niej (jeśli można to…Continue
Started by Weronika Binkowska. Last reply by Grzegorz Mar 24, 2012. 3 Replies 0 Likes
Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????Continue
Started by joanna. Last reply by AGATA KOSTRZEWSKA Aug 20, 2011. 7 Replies 3 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Peggy from Poland. Last reply by Jola Feb 27, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak zauważyłam wielu z Was już brało udział w koncertach, które odbyły się w Niemczech.Uważam, że warto opisać swoje wrażenia w jednym miejscu, tak aby, osoby, które tak jak ja, dopiero w…Continue
Added by Roger Walker 0 Comments 0 Likes
Luma Sina commented on Luma Sina's album
Arif Mallick commented on Mike Shinoda's blog post 'Linkin Park to Headline Sunset Strip Music Festival'
YO joined Matthew Color's group© 2013 Created by Linkin Park.