Tags:
http://www.youtube.com/watch?v=hWswBYDrVTA&feature=related 3:32 szalik Polska :)
Permalink Reply by Hannah on December 14, 2010 at 3:34pm Tyyy,świetne to było :D Tego nie mogli nie zauważyć ^^ Mam tylko nadzieje,że nie stwierdzą,że Polacy mają blisko do Niemiec,to niech se kursują na koncerty,bo ja zbankrutuje xd A powiem Ci,że kumpel,z którym jechałam do Berlina /ale nie szedł na LP/ miał identyczny szalik i przeszło mi przez myśl,żeby pożyczyć go na koncert,ale szczerze bałam sie,że gdzieś za rogiem mi wpieprzą jacyś niemieccy patrioci
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 15, 2010 at 8:21am Weronika, Poznań, LP słucham od 10 lat od "one step closer", czyli w sumie od poczatku kiedy to jeszcze znani nie byli za bardzo ( w PL) :) pzdr
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 15, 2010 at 1:26pm witam witam:D tez Poznań? świetnie;)
Naturalnie. Wprawdzie od niedawna (czytaj od września) ale jednak Poznań :)
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 16, 2010 at 10:34am noo to fajno:) zawsze dobrze wiedziec czy jakis "Poznaniak" wybiera sie na koncert:)
Jak będzie w PL to będzie można ustawić się na 1 pociąg :)
Permalink Reply by Weronika Binkowska on December 16, 2010 at 12:28pm pewnie:) takze czekamy na nich!!
Permalink Reply by Filip on January 8, 2011 at 7:19am Mam na imię Filip, mam 18 lat, pochodze z Gdańska. Slucham od roku, a zakochałem się w LP dzięki " A place for my head", "Numb" etc.
A o zainteresowaniach: religia, filozofia, mitologia oraz malarstwo europejskie, wyłączjąc malarstwo wspólczesne, książki fantasy, szczególnie seria DnD.
Permalink Reply by Matt Tony on February 12, 2011 at 6:33pm Started by Fourashi. Last reply by Weronika Jan 7. 37 Replies 0 Likes
to może ja zacznę, a więc tak:nazywam się Patryk mam 18 lat słucham LP koło 8 latpierwsza piosenka którą pamiętam że była od LP to Breaking the Habit - zakochałem się od razu w niej (jeśli można to…Continue
Started by Weronika Binkowska. Last reply by Grzegorz Mar 24, 2012. 3 Replies 0 Likes
Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????Continue
Started by joanna. Last reply by AGATA KOSTRZEWSKA Aug 20, 2011. 7 Replies 3 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Peggy from Poland. Last reply by Jola Feb 27, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak zauważyłam wielu z Was już brało udział w koncertach, które odbyły się w Niemczech.Uważam, że warto opisać swoje wrażenia w jednym miejscu, tak aby, osoby, które tak jak ja, dopiero w…Continue
Leon S Hansen commented on Leon S Hansen's album
araceli replied to CanaanSydnor's discussion 'What Linkin Park Song Describes your life?'
Marla Masarap commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
nsuorkhgnomju commented on nsuorkhgnomju's album
nsuorkhgnomju commented on nsuorkhgnomju's album© 2013 Created by Linkin Park.