Tags:
Permalink Reply by Sandra Kotłowska on February 15, 2011 at 1:28am Pomorskie? Daleko od trójmiasta? :D
Ja oprócz LP bardzo lubię Zebrahead, Fort Minor, Rise Against, Within Temptation i ostatnio natchnęło mnie też na Blue Foundation ;)
Permalink Reply by Mikolaj on February 20, 2011 at 4:32pm Mam na imię Mikołaj słucham LP od ok. 5 lat mam 20 lat w lipcu kończę 21. Moja przygoda zaczęła się od utworów Numb, Don't stay, Faint. Uwielbiam ostrą muzę Rock, Metal, Nu-metal. Moje ulubione zespoły to oczywiście LP, 30 Second To Mars, AC/DC, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Sabaton, Rammstein, korn i wiele innych. Również jak większość czekam na Koncert LP w Polsce. Mam nadzieję że nas niebawem odwiedzą. Moje hobby to muzyka i wszystko co się z nią wiąże, śpiew, taniec oraz film, reżyseria itp.
POZDRO DLA FANÓW!!! LP FOREVER!!!
Permalink Reply by Wika on May 1, 2011 at 9:53am Nazywam się Wika mam 14 lat..mieszkam w małym mieście Mińsk Mazowiecki LP zaczęłam słuchać jakieś 3 lata temu gdy mój brat puścił Papercut (chyba) i odtąd uważa mnie za ich "psychofankę" gdyż wchodzę na różne strony o LP ściągam koncerty itp... to co lubię to Karate, gra na gitarze, rysowanie, i rozmyślanie o smutnej rzeczywistości... lubię filmy taneczne i akcji.... to chyba tyle =]
Permalink Reply by Fantagiro on May 9, 2011 at 10:13am Nazywam się Beata, mam 25 lat, mieszkam w Warszawie, jestem na ostatnim roku studiów mgr. LP słucham już ok 10 lat, a zaczęło się od piosenki "In the end".
Jeśli chodzi o moje zainteresowania to: wszystko związane z webmasteringiem, grafika komputerowa, czytanie książek (głównie fantasy),słuchanie muzyki, hmmm i to może tyle:D.
PS. Jeśli są tu fani Zmierzchu to zapraszam TUTAJ, jeśli ktoś interesuje się webmasteringiem to zapraszam TUTAJ.
Permalink Reply by Magdalena on August 17, 2011 at 2:13am
Permalink Reply by Asia on October 15, 2011 at 5:14am
Permalink Reply by Michal Kasprzak on March 29, 2012 at 2:50pm Michał , 17 lat, moja historia zaczęła się od What I've done, oczywiście znałem motyw z In the end ale piosenkę w całości średnio kojarzyłem, ulubiona płyta to Minutes to midnight, kto jest z Lublina zapraszam na PW :)
Permalink Reply by niemeno on August 15, 2012 at 8:03am No siem, na imię mam Aneta, lat 16, mieszkam w kołodziejkach między Iławą a Ostródą (takie zadupie na Warmińsko-mazurskim). Kiedyś zobaczyłam na Vivie teledysk do In The End, który mi się spodobał, a potem crawling, one step closer aż w końcu wszystkie teledyski i utwory. No i lubię baaaardzo różnorodną muzykę (np. reggae i techno. LOL)
@AGATA Z tego co wiem to jest tylko linkinpark.pl ale to tylko forum, a oficjalny fanclub zespołu to lp underground. Więc chyba nie. CHYBA, bo mogę się mylić.
Permalink Reply by Marek on November 3, 2012 at 6:36am Mam na imię Marek 18 lat LP słucham od 10 lat już ulubiona piosenka to Somewhere I Belong a teledysk to Papercut. Pierwszą piosenką jaką słyszałem to Papercut :) Interesuję siępiłką nożną grami komputerowymi i gram na Gitarze już jakieś 3 lata ^^
Permalink Reply by IB on December 3, 2012 at 12:47pm No to i ja coś napiszę, szczęśliwa, że nareszcie mogę nabazgrać jakieś słowo po polsku xD
Jestem JO, no cóż, nie wiem dokładnie skąd to się wzięło. Gdy pierwszy raz usłyszałam LP pomyślałam - "WTF, co wy w tym kiczu widzicie" - ale później jakoś do tego przypadkiem powróciłam, poprzez pewne forum. Pierwszą piosenką LP której nauczyłam się na pamięć tak na prawdę nigdy się jej nie ucząc, była In The End. Słuchałam ją w kółko. Teraz przed szkołom, w drodze do szkoły, w szkole, na przerwach, na lekcjach, w domu, na spacerach z psem...
Interesuję się kynologią i fotografią, wiele robię w tych kierunkach.
Aktualnie przejrzałam chyba całe LPTV na YT, i mogę słuchać ich w kółko, i w kółko. Kocham patrzeć, jak Mike i Chester się razem śmieją, mmm... ♥
Nie byłam na OWF, myślę - "cholera". LP, powróćcie do Polski!
Permalink Reply by Piotr Jokel on January 6, 2013 at 11:28am Witam,
Więc będę pierwszy w 2013 r. Miło mi.
Nazywam się Piotr, mam 19 lat i LP słucham już prawie 8 lat. Moją ulubioną piosenką jest Breaking the Habit, natomiast płyta to Meteora. Pierwszy kontakt z Linkin Parkiem miałem dzięki mojej siostrze, która swego czasu była zafascynowana tym zespołem. Pamiętam jak mi kiedyś powiedział, że jeśli raz usłyszysz ten zespół to nie będziesz umiał przestać. Oczywiście miała racje.
Obecnie jestem studentem pierwszego roku studiów na Politechnice Śląskiej na kierunku Górnictwo i Geologia. Interesuje się górnictwem, muzyką, podróżami( w szczególności stopem ;-) ) oraz subkulturą Punk.
Pozdrawiam wszystkich fanów Lp.
Do zobaczenia na koncertach.
Linkin Park thank you for your awsome music!

yrtrs nfhg Online

sajib khan Online
Started by Fourashi. Last reply by Weronika Jan 7. 37 Replies 0 Likes
to może ja zacznę, a więc tak:nazywam się Patryk mam 18 lat słucham LP koło 8 latpierwsza piosenka którą pamiętam że była od LP to Breaking the Habit - zakochałem się od razu w niej (jeśli można to…Continue
Started by Weronika Binkowska. Last reply by Grzegorz Mar 24, 2012. 3 Replies 0 Likes
Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????Continue
Started by joanna. Last reply by AGATA KOSTRZEWSKA Aug 20, 2011. 7 Replies 3 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Peggy from Poland. Last reply by Jola Feb 27, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak zauważyłam wielu z Was już brało udział w koncertach, które odbyły się w Niemczech.Uważam, że warto opisać swoje wrażenia w jednym miejscu, tak aby, osoby, które tak jak ja, dopiero w…Continue
Added by Roger Walker 0 Comments 0 Likes
Koli Tuius commented on Jimbia Seni's status
Marla Masarap commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'© 2013 Created by Linkin Park.