Tags:
Permalink Reply by Julia Stadniczuk on July 23, 2010 at 3:54pm
Permalink Reply by Peter.GT on July 24, 2010 at 2:48am
Permalink Reply by Julia Stadniczuk on July 24, 2010 at 10:37am
Permalink Reply by Krzysztof on August 1, 2010 at 7:36am
Permalink Reply by Peter.GT on August 2, 2010 at 9:31am
Permalink Reply by nataku on August 4, 2010 at 2:23pm
Permalink Reply by Sandra Kotłowska on August 13, 2010 at 9:38am
Permalink Reply by Peter.GT on August 13, 2010 at 10:02am
Permalink Reply by Peggy from Poland on October 19, 2010 at 5:51am
Permalink Reply by Hannah on December 12, 2010 at 2:27pm Hania,też 19 (: Z LP ponad 6 lat, ulubiona płyta Meteora,co nie znaczy,że inne nie są jednocześnie numerem 1. Kolego Adrianie,możliwe,że sie spotkaliśmy gdzieś wśród szwabów w Berlinie...by the way w Chorzowie też,ale w Berlinie jakoś tam dumniej jako reprezentanci narodu...xdd
Started by Fourashi. Last reply by Weronika Jan 7. 37 Replies 0 Likes
to może ja zacznę, a więc tak:nazywam się Patryk mam 18 lat słucham LP koło 8 latpierwsza piosenka którą pamiętam że była od LP to Breaking the Habit - zakochałem się od razu w niej (jeśli można to…Continue
Started by Weronika Binkowska. Last reply by Grzegorz Mar 24, 2012. 3 Replies 0 Likes
Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????Continue
Started by joanna. Last reply by AGATA KOSTRZEWSKA Aug 20, 2011. 7 Replies 3 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Peggy from Poland. Last reply by Jola Feb 27, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak zauważyłam wielu z Was już brało udział w koncertach, które odbyły się w Niemczech.Uważam, że warto opisać swoje wrażenia w jednym miejscu, tak aby, osoby, które tak jak ja, dopiero w…Continue
vishnu chidambaram posted a status
vishnu chidambaram posted a status
Sandra Molina Moreno commented on Mike Shinoda's blog post 'DESIGN FOR LINKIN PARK'
Victor van den Brink replied to Victor van den Brink's discussion 'Help me design an app'
preston rainey replied to Jordan Taylor's discussion 'Linkin Park's best album?'
preston rainey replied to CanaanSydnor's discussion 'What Linkin Park Song Describes your life?'
preston rainey replied to Victor van den Brink's discussion 'Help me design an app'© 2013 Created by Linkin Park.