Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????
Tags:
Permalink Reply by Michał Kozera on March 12, 2012 at 7:25am http://linkinpark.pl/forum/koncert-w-polsce-f33.html - zapraszam tutaj, takie małe centrum na temat koncertu, już jest sporo osób jadących z Poznania czy Konina(po drodze). Sam jadę z łowicza, co chyba też jest po drodze ;)

royonika Adef Online

jacbs loaru Online

sweetyrai fsdfgdfg Online

Alihan Kekeva Online

sonali monalisa Online
Started by Fourashi. Last reply by Weronika Jan 7. 37 Replies 0 Likes
to może ja zacznę, a więc tak:nazywam się Patryk mam 18 lat słucham LP koło 8 latpierwsza piosenka którą pamiętam że była od LP to Breaking the Habit - zakochałem się od razu w niej (jeśli można to…Continue
Started by Weronika Binkowska. Last reply by Grzegorz Mar 24, 2012. 3 Replies 0 Likes
Kto z Was jedzie????????????? ktoś z Poznania??????????????Continue
Started by joanna. Last reply by AGATA KOSTRZEWSKA Aug 20, 2011. 7 Replies 3 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Peggy from Poland. Last reply by Jola Feb 27, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak zauważyłam wielu z Was już brało udział w koncertach, które odbyły się w Niemczech.Uważam, że warto opisać swoje wrażenia w jednym miejscu, tak aby, osoby, które tak jak ja, dopiero w…Continue
sweetyrai fsdfgdfg commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
sweetyrai fsdfgdfg replied to Margaret Santos's discussion 'WOULD YOU LIKE LP TO GO BACK TO THEIR OLD STYLE LIKE THEIR SONGS IN HYBRID THEORY OR JUST STAY WITH THEIR CURRENT STYLE LIKE THEIR SONGS IN ATS?'
sweetyrai fsdfgdfg commented on Adam's blog post 'Linkin Park Nominated for O Music Award'
Regol Gelos commented on clingi salam's album
Regol Gelos commented on clingi salam's album
Regol Gelos commented on Paula Michelle's album
tomaakter27 replied to CanaanSydnor's discussion 'What Linkin Park Song Describes your life?'
sonali monalisa replied to Victor van den Brink's discussion 'Help me design an app'© 2013 Created by Linkin Park.