Tags:
Permalink Reply by Paweł on February 21, 2011 at 12:22pm
Permalink Reply by Nika on February 21, 2011 at 12:38pm
Permalink Reply by Matt Tony on February 22, 2011 at 1:41am
Permalink Reply by Marta on March 25, 2011 at 12:56pm Hey.,
Jestem Marta,dziś się zalogowałam pierwszy raz i BARDZO się ciesze z tego powodu,naprawdę. miło usłyszeć coś wypowiadane przez kogoś co samemu się czuje.
Osobiście bardzo podoba mi się ATS jest taka GŁĘBOKA,dojrzała...i inna.
Musimy się pogodzić,że wszystko sie zmienia ONI też.
Co nie zmienia faktu,że jak ją pierwszy raz puściłam((,a 3 lata wcześniej MTM-)-------musiało upłynąć kilka minut,żebym się przekonała,że mnie w sklepie nie oszukali .:)
Permalink Reply by paulina. ;) on March 26, 2011 at 5:06pm
Permalink Reply by Matt Tony on March 27, 2011 at 2:35pm
Permalink Reply by Mikolaj on March 27, 2011 at 3:51pm
Permalink Reply by paulina. ;) on April 5, 2011 at 2:01pm
Permalink Reply by Matt Tony on April 9, 2011 at 6:41am
Permalink Reply by paulina. ;) on April 10, 2011 at 4:02pm
Permalink Reply by Mikolaj on April 20, 2011 at 3:57am
Permalink Reply by Matt Tony on April 21, 2011 at 7:00am Zgodzę się .. Linkin Park jest najlepszym zespołem który miesza, eksperymentuje z muzyką ... Ale brakuję im dużo do prawdziwych legend .. Może kiedyś im się uda dorównać pionierom Heavy Metalu . Jeśli chodzi o ostrą muzykę to na 1 miejscu stawiam ACDC, Kiss, Led Zepplin i Bon Jovi ...
Królem muzyki dla mnie na zawsze pozostanie Jackson, on jest nie do podrobienia .. (chodzi mi teraz o łagodniejszą muzykę)
Started by Nika. Last reply by jeremi mielniczuk Mar 20. 14 Replies 0 Likes
Witam :) Od kiedy słuchacie LP i od jakiej piosenki zaczęliście?W moim przypdaku było to What I've Done, a fanem zespołu jestem od stosunkowo niedawna, tj. od maja 2008Continue
Started by paulina. ;). Last reply by Matt Tony Apr 21, 2011. 48 Replies 0 Likes
jestem tutaj nowa, ogólnie chciałabym się dowiedzieć więcej o tej stronce, zwracam się o pomoc do was, bo z moim angielskim jest średnio. ;d / linkin park'a słucham ponad rok, szczerze mówiąc dzięki…Continue
Started by joanna. Last reply by Marta Mar 25, 2011. 1 Reply 0 Likes
petycja na facebookumusimy zebrać 15 tysięcy fanówdo dzieła:Dlink:…Continue
Started by Nika. Last reply by Matt Tony Feb 24, 2011. 7 Replies 0 Likes
Jak w temacie - w tym wątku wymieniamy się opiniami na temat albumów, piosenek i teledysków (i co tam jeszcze komu do głowy wpadnie :P) Może na początek nowy teledysk LP do utworu Burning In The…Continue
Luma Sina commented on Luma Sina's album
nayeem islam replied to Anush Ghosh's discussion 'Will Linkin Park come to India??' in the group 2013 Concerts
nayeem islam replied to Anush Ghosh's discussion 'Will Linkin Park come to India??' in the group 2013 Concerts
nayeem islam replied to Mike Mantecon's discussion 'Linkin Park Concert Videos & Photos' in the group 2013 Concerts
nayeem islam joined Mike Mantecon's group© 2013 Created by Linkin Park.