sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?

tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko toga!!! maja i tina

Views: 458

Replies to This Discussion

Pa mislim da stvarno nije fer.Svuda su bili a nisu u Srbiji.Ali necemo da odustajemo tako lako.I dalje cemo pokusavati da ih dovedemo,valjda ce se i nama posreciti.
gde si procitao da dolaze u hr sledece god

Edi Malogorski said:
ajoj tesko da ce dochi kod vas ... druge godine dolaze u hrvatsku 2012 na zimu
koliko sam citala i cula navodno su ih zvali da dodju ali su valjda preskupi :( ugl i mene je mike prihvatio :) i joe tako da ako ste napisali nesto posaljite mi pa cu im i ja njima slati..nadam se da citaju to :))

MARIJA ANTAL said:
pa neznam ja sam mu takodje poslala poruku posto je i mene prihvatio ni ja nebi znala kako i sta da mu kazem...pojma nemam ako neko ima ideju neka kaze ...neznam sta da ti kazem mozemo zajedno da pokusamo...mozda i upali opet svoje razmislja bolje nego jedno zare nisam u pravu?
Ajde nekako svi da se dogovorimo sta je najbolje da kazemo,jer ovako mozemo samo da lupamo gluposti.xD Ali svi da ucestvujemo,ne samo pojedinci.
Samo kad bi znali koliko fanova imaju u Srbiji dosli bi bez razmisljanja

E a jeste razmisljali da ako pravimo stranice ili grupe da cemo samo gubiti vreme.O.o

Mozda je bolje da odmah pricamo sa njima.Ja imam jednog njihovog admina za prijatelja na fb-u navodno je to bio ranije mike-ov fb,ali vise ni jedan clan lp-a nema fb,pricacu sa adminom.Hocete i vi link pa da svi zajedno pokusamo? Mozda je tako bolje. 

na fejsu ima mali milion stranica iz srbije sa u proseku 100 clanova -.-

http://www.facebook.com/pages/Peticija-za-Linkin-Park-u-Hrvatskoj/3... jeste da je ova stranica iz hrv ali imaju najvise clanova u nasoj blizini :)

Svi bi mi dosli na koncert samo realno gledano problem bi bar malo stvarala cijena ulaznice :D jer sve ove titule koje je pridobio LP svih ovih godina... World best Rock Band itd itd... Cini njihove koncerte skupljima... Ja se nadam samo da kada dodju u Beograd (ako dodju) da ce ulaznica biti po nekoj... Normalnoj cijeni (ipak ja moram da putujem 240 kilometara do BG-a) xD i tu ima troskova hehe.. Ali opet 90% sam siguran da bih ja dosao :D pozz svima :)

bas si me utesio Edi nadam se da ce doci ...neznam sta da kazem...

E a ajde da svi nesto smislimo i ovde postujemo...onda cemo izabrati najbolje i poslati...

Ko zna lepo da baca rime (na engleskom xD) dobro bi nam doslo....hahaahaxDDD    pozz svima! :)

ma nece da dodju u bednu srbiju :DDD

MA SIGURNO NEMA VISE OD MILION EVRA DA DODJU U SRBIJU!!!

OVI KLOSARI TRAZE milione http://api.ning.com/files/9-DYVp0h-rnn8Hl4zogQEmyP8CIuheiVStdmzmXYs...

_

RSS

Discussion Forum

Facebook

Started by Živica Marjanski. Last reply by David LP Svaba Dec 29, 2012. 14 Replies

Ajde ko hoce neka ostavi ovde link do profila pa da se nadjemo i na facebook-u :) Evo mene > …Continue

linkin park

Started by MARIJA ANTAL. Last reply by Tihi lp92 Mar 31, 2012. 24 Replies

sta kazete na to da se organizuje koncert linkin park-a ovde kod nas u srbiji?koliko vas bi doslo ?tako da ajde da pokrenemo vec jednom to i da radimo peticiju ako nam pomogne i da se dogovorimo oko…Continue

xD

Started by filip zdjelar. Last reply by Andrijana Oct 19, 2011. 6 Replies

şamo neka bude koncert pre smaka sveta ocu da vidim lp pre nego sto umremm xDDDD

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Alvarado posted a status
2 minutes ago
Alvarado posted a status
2 minutes ago
Alvarado posted a status
2 minutes ago
Alvarado posted a status
7 minutes ago
Alvarado posted a status
7 minutes ago
Sandra Kaufmann liked Adam's blog post Design For Linkin Park: Voting Now Open
8 minutes ago
Alvarado posted a status
12 minutes ago
Alvarado posted a status
12 minutes ago
Alvarado posted a status
12 minutes ago
Alvarado posted a status
13 minutes ago
royonika Adef replied to James Eli Smith's discussion 'What do you want to hear on the 6th album?'
"  , Enjoy UFC 160 live online TV , 2013 UFC 160 liv  http://www.couchsurfing.org/group_read.html?gid=1951&post=14493103"
13 minutes ago
sweetyrai fsdfgdfg replied to James Eli Smith's discussion 'What do you want to hear on the 6th album?'
14 minutes ago
sweetyrai fsdfgdfg posted a status
"What are you up to?Kessler vs Froch 2 Streaming…"
14 minutes ago
Profile IconAndy White, rohithchagara, Marinos Skaltsounis and 3 more joined LinkinPark.com
17 minutes ago
Alvarado posted a status
18 minutes ago
Alvarado posted a status
18 minutes ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service