herkesin ATS albumunu beğenmediği , hybrid theory ve meteora ile kıyasladığı şu günlerde... hangi album sizin için vazgeçilmez ya da hangi şarkıyı defalarca dinleseniz sıkılmazsınız ? ..işte burda masaya yatıralım !

Views: 20

Replies to This Discussion

ben albümün tüm şarkılarını dinlemedim ama the catalyst ile burning in the skies muhteşem bece.
insanlar her zaman aynı ruh halinde olmazlar ve evet eski albümler sanki biraz daha sertti ama bu da gayet hoş bence ellerine sağlık derim ben..

lithium said:
ben albümün tüm şarkılarını dinlemedim ama the catalyst ile burning in the skies muhteşem bece.
insanlar her zaman aynı ruh halinde olmazlar ve evet eski albümler sanki biraz daha sertti ama bu da gayet hoş bence ellerine sağlık derim ben..
ben hepsini dinledim bence süper... "when they come for me " benm favori şarkılarım arasında :D waiting for the end de öyle
eski şarkılar bir farklı kabul etmek lazım, my decemberin verdiği hüzünde anlatılamaz çok güzel yaaa =))
ATS'nin sarkilari gayet guzel olabilirdi, eger Chez ve Mike kendi tarzlarinda soyleseydi o sarkilari, yani, Mike vokali degil de, rap soylese, Chester de "bagirma" yetenegini kullansa idi, HT ve Meteoradan daha iyi olabilirdi album. Ama, ne yazik, bunlar 7 yildir kafalarina gore takiliyor)). Chez haric olabilir, cunku Out of Ashes muhtesem.
Her biri birbirinden harika şarkılar, zaten üzerlerinde saatlerce, günlerce çalışmalarından çıkan sonuçlar bunlar. 
A Thousand Suns albümünden en çok sevdiğim şarkılardan biri ya da bir kaçı diyelim [ :) ] :
The Catalyst
Waiting For The End
Blackout 
When They Come For Me
The Messenger
Iridescent
Burning In The Skies 

tabi bunlar sadece bir kaçı ! :) diğerlerini yazarsan bir kaçının bir kaçlığı kalmaz..  :)

RSS

Discussion Forum

Şu an dinlediğiniz LP şarkılarından hangi album en çok dinlediğiniz şarkıları kapsamakta ?

Started by sağback (LP is a Lİfe style). Last reply by İlayda Cansın Koç Oct 21, 2011. 5 Replies

herkesin ATS albumunu beğenmediği , hybrid theory ve meteora ile kıyasladığı şu günlerde... hangi album sizin için vazgeçilmez ya da hangi şarkıyı defalarca dinleseniz sıkılmazsınız ? ..işte burda…Continue

EĞER BİR LİNKİN PARK ÜYESİNİN HAYATINA GİRME ŞANSINIZ OLSAYDI HANGİ KONUMDA OLMAK İSTERDİNİZ...VE NİÇİN ?

Started by sağback (LP is a Lİfe style). Last reply by Atakan Gülsen Jul 19, 2011. 7 Replies

hepimiz zaman zaman ünlü insanların hayatlarını merak eder günün birinde onlara daha yakın olma şansımız olma ihtimalini düşünürüz...çoğu zaman kankası olsak nasıl olurdu acaba; şu an ki sevgimiz…Continue

Tags: discussion, lp, shinoda, mike

Videos

• Add Videos
  • View All

Latest Activity

Luma Sina commented on Luma Sina's album

(((100%free))) Anger Management Season 2 Episode 19 Online Full Episode on Putlocker by HDHQ

"In "Anger Management", Charlie Sheen stars as "Charlie", a non-traditional therapist specializing in anger management. Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla, Michael Arden, and Noureen DeWulf co-star. He has a successful…"
8 minutes ago
manundupaul posted a status
8 minutes ago
Profile IconÀlex Ribas, jose tineo, Sébastien Lozac'h and 13 more joined LinkinPark.com
12 minutes ago
Sofia Loren commented on ronikundu's album
24 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Daniel Andrade's video
28 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
28 minutes ago
Melissa Sanchez updated their profile
29 minutes ago
jose tineo liked Jesus's group Linkin Park Venezuela
29 minutes ago
30 minutes ago
Melissa Sanchez commented on Adam's blog post '"Hybrid Theory" on Vinyl Once Again for Record Store Day'
30 minutes ago

(((100%free))) Rookie Blue Season 4 Episode 1 Online Full Episode on Putlocker by HDHQ

"(((100%free))) Rookie Blue Season 4 Episode 1 Online Full Episode on Putlocker by HDHQ (((100%free))) Rookie Blue Season 4 Episode 1 Online Full Episode on Putlocker by HDHQ "
46 minutes ago
Jo updated their profile
50 minutes ago
Gok sho commented on Adam's blog post 'New LPTV - You're A Legend'
1 hour ago

(((100%free))) Rookie Blue Season 4 Episode 1 Online Full Episode on Putlocker by HDHQ

"The series centers around a group of rookie cops. Rookie Blue is a youthful, heartfelt, one-hour, character-driven workplace drama about five rookie cops plunged into the high stakes world of big city policing - a world where even the smallest…"
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago

Photos

Loading…

© 2013   Created by Linkin Park.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service