Virág Mihály
  • Female
  • Győr
  • Hungary
Share on Facebook
Share Twitter
  • LP Blog
  • Videos

Virág Mihály's Friends

  • Zsuzsa Porcs

Gifts Received

Gift

Virág Mihály has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Virág Mihály's Page

Profile Information

Favorite Linkin Park song or album
The Catalyst
Favorite Linkin Park video
Breaking the habit
A bit about myself (hobbies, music, gaming, art)
hmmm,hobbies:singing,playing guitar and violin,reading....

Comment Wall (8 comments)

You need to be a member of LinkinPark.com to add comments!

Join LinkinPark.com

At 12:58pm on January 23, 2012, Zsuzsa Porcs said…

Szia!

Csináltam egy magyar "rajongó" oldalt. Légyszi lájkold és oszd meg! Köszönöm

https://www.facebook.com/pages/Linkin-Parkhu/171263156311066

At 6:40am on December 24, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Boldog Karácsonyt! Sok Linkin Park-os ajándékot! =)

At 3:24pm on December 3, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Hát nekem is róluk szól az egész napom....ébresztő és csengő hang...Burning In The Skies.

Sms hang....Blackout. Teló háttérkép, számítógépen a háttérkép, a falon a képeik, poszterek meg mindenhol ott vannak. Emellett egész nap tolom őket a fülembe. =D

Én is szeretem, hogy mindig mutatnak valami újat. Pont ez bennük a legjobb, hogy nem ragadtak le 1 bizonyos stílusnál, hanem folyton hoznak valami teljesen mást. Én mindenféle zenében megtalálom a magamnak valót....a rocktól kezdve...a technon át a mulatósig, bármit meghallgatok. Ezért nagyon jó, hogy ennyire változatosak....mindig megtalálom a hangulatomnak megfelelő dalukat. Ha szomorú vagyok, ha boldog, ha izgatott, ha pörgök, ha pihenek....minden esetben megállják a helyüket a dalaik.

Minden lyrics le van írva egy füzetbe nekem, de már nem sűrűn veszem elő, szinte mindegyiket megtanultam már. =) bár nincs jó hangom, nem tudok énekelni, de imádok, amikor csak tehetem. Imádom őket! <3 ^-^

At 3:51pm on December 2, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Nagy kíváncsisággal várom, hogy milyen lesz a kövi album. Folyton tudnak meglepit okozni. ^-^ De ez nagyon jó. Nekem tele van a telóm velük....=) mindegyik album, sok-sok koncert felvétel, meg underground-ok, videók....egész nap hallgatom őket! Már nem tudok 1 dalra koncentrálni, mert mind az összeset iszonyatosan imádom, ami a kezük nyomát tartalmazza. =)

At 3:28pm on November 30, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Hát nem gyengén jó volt az a koncert (is), amiről lemaradtam. Az volt, amelyiken előadták Adele Rollingját. Hát verem is a fejem a falba...

De mivel 1 hónap múlva költözöm haza, így abban reménykedem, h valahogy útjukba fog esni Mo. Bár kitudja mikor lesz a köv. turné. De már nagyon várom az új albumot....ha az kész, akkor hamar kezdjék el a turnékat is. Jaaajjjjj már nagyon várom ^.^ bár még az eddigiekkel se tudtam betelni. =)

At 1:46pm on November 29, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Hát én most Írországban vagyok...tavaly, amikor jöttek Angliába...menni akartam, de nem jött össze. :'( :'(

Hát azért már ott Amerikában kicsit könnyebb lesz "megtalálni" őket. Ott azért sűrűbben megfordulnak! :D Remélem szerencsével jársz! =)

At 9:44am on November 29, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Hát kb. detto....Mike....olyan sokoldalú, annyi mindenben tehetséges, iszonyatosan cuki.....Chester....ilyen hang nincs még egy, rettentően imádom....Phoenix....haláli...az ő hangját is bírom XD....Brad tehetsége lenyűgöz....Rob a legjobb dobos, akit valaha hallottam és nagyon rendes ember....Joe áll tőlem is a legtávolabb, jó "muzsikus", kiváló rendező, és nagy arc =). Mindet imádom valamiért, bármit megadnék, ha végre eljuthatnék egy koncertjükre! Nem lenne rossz, ha a következő turnéjukon állomás lenne Hungary is! :)

At 3:11pm on November 28, 2011, Zsuzsa Porcs said…

Szia!

Ki a kedvenc?? ^.^

 
 
 

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service