Aric mike shinoda's Friends

  • yusuf bakhtiar
  • Jake Angell
  • SWEETSIXTEEN79
  • Fabiana Gambardella

Gifts Received

Gift

aric mike shinoda has not received any gifts yet

Give a Gift

 

aric mike shinoda's Page

Profile Information

Favorite Linkin Park song or album
all shong
Favorite Linkin Park video
all vidio
A bit about myself (hobbies, music, gaming, art)
music

Aric mike shinoda's Blog

iridescent ost transformers 3 but new devide is betterr of iridecsent i do no ii want to se music vidio iredesent new realees

Posted on April 20, 2011 at 8:13pm 0 Comments

iridescent ost transformers 3 but new devide is betterr of iridecsent i do no ii want to se music vidio iredesent new realees Continue

Comment Wall (2 comments)

You need to be a member of LinkinPark.com to add comments!

Join LinkinPark.com

At 9:59am on September 10, 2011, artitik dyah ikhsanti said…
thank God!! bisa banget gw lom dapat temen nonton smp skrg.
At 10:05pm on August 1, 2011, Purnama Agustina said…

heloowww ari,

gw di cilandak ri,tp skrg gw lg di aceh,lebaran nanti br plg ke jkt, bole juga brg, lo berangkat sama siapa aja? tiket gw orange section,ada temen lo yg minat ngk ri? gw mau jual tiket gw nih, rencana mau ganti ke purple or green hehehe tp nunggu uang THR cair dulu...

Masih ngantuk nih, td pagi abis sahur gw abis chat brg sm chaz n the rest of LPU member, wedewww chaz nice bgt, walau cm 50 menit doang tp puas & happy gila...wow he's really owesome!! 

Gw tunggu kabar ya ri, nice to know u

 

Purnama

 
 
 

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service