Starting at 12pm (local time) on Thursday, June 16, go to the website below to access pre-sale tickets:

http://www.myticket.co.id/LPU/
Username: Iridescent
Password: IndonesiaNeedsLP

If you would like to purchase your pre-sale tickets in-person, you will need to download and print out THIS FILE and bring it with you to the following location:

Tennis Indoor Senayan, Jakarta
JL. Asia Afrika
Senayan, Jakarta

Pre-sale tickets will be available there starting Thursday, June 16 at 12pm. Remember, you must download and print THIS FILE to claim your tickets in person.

Views: 1387

Comment

You need to be a member of LinkinPark.com to add comments!

Join LinkinPark.com

Comment by Vera Lumowa on June 15, 2011 at 10:20pm
anyone.. udah ada yg nyoba beli online ga ?
Comment by aric mike shinoda on June 15, 2011 at 9:35pm

omg now fever linkin park every body

 

Comment by Diana Eka Savitri on June 15, 2011 at 9:03pm
@Poet_Bourdie wakakakakakkak maap neng .... pasti nama mu Puput (sok teu) oke.. ditunggu kabarnyaa... hidup LP!!!
Comment by Poet_Bourdie on June 15, 2011 at 8:50pm
@Diana Eka Savitri : bang? hehe namaku cow banget yaa?? sm2 cew kali ^^ oke2 ntar ak kabar2in lagi kalo udh nyoba.. siip deh.. LP ROCKS ^^
Comment by Diana Eka Savitri on June 15, 2011 at 8:36pm
@Poet_Bourdie hehehe sambil kerja bang, gak ngeh gede2 gitu hurupnya... oke, kabarin yaaa kalau udah nyoba, liat di twitter udah pada ngantri di Tennis Indoor, ga sanggup dah berdiri n ngantre sepanjang ituuu...
Comment by Poet_Bourdie on June 15, 2011 at 8:33pm
@Diana Eka Savitri : buseeeeet... marah2 neng?? wkwkwkwk... 12 pm (local time) jadi di indo mulai ntar jam 12 siang.. ak blm nyoba.. kayanya sih gitu, kasi username: iridescent trus pass: IndonesiaNeedsLP.. moga2 bisa yaa... #let's crossing our fingers
Comment by Diana Eka Savitri on June 15, 2011 at 8:22pm
@Poet_Bourdie, eh maaf lohh huruf capital semua, gw juga kaget bacanya ... hahahhaha
Comment by Diana Eka Savitri on June 15, 2011 at 8:21pm

hey @Poet_Bourdie hari ini kan ticket online sudah mulai dijual yaa, starting 12.00, tapi tetep khusus yg punya invit itu... let me know how it goes for you yaaa, kamu kan mau beli online toh? apa kita harus kasih password and username yg ada tertera di invit itu atau bagaimana ...thx alod dear

Comment by Lukman Muhamad Hakim on June 15, 2011 at 7:47pm

can i get invitation ?? please... I have long waited for linkin park and I'd love to meet them

@ChuLukman

Comment by Lukman Muhamad Hakim on June 15, 2011 at 7:45pm
can i get invitation ?? please... I have long waited for linkin park and I'd love to meet them

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service