Headline Show in Bucharest, Romania Announced

Linkin Park will be performing at Romexpo in Bucharest, Romania on June 6. Tickets go on sale HERE on Friday, April 13 at 10:00 (local).

LP Underground members can register for meet & greets with Linkin Park at the show now at LPUnderground.com. Join today for your opportunity to meet the band.

Views: 6339

Comment

You need to be a member of LinkinPark.com to add comments!

Join LinkinPark.com

Comment by Tijana Bojic on April 20, 2012 at 9:21am

Romania?!Oh God,so close!

Why not drop by to Serbia when you're already there?;)

Comment by Celestee Rossi on April 20, 2012 at 7:22am

Espero vengan a Argentina :') Seria lo mejor de todo ! Son los mejores ..... :D

Comment by milkachocolate on April 19, 2012 at 12:57pm

Thx

Comment by Chibea Alexandru on April 19, 2012 at 12:22pm

biletele vip nu cuprind meet and greet. asa ne bateam toti pt biletele vip :)

Comment by milkachocolate on April 19, 2012 at 3:08am

Dar biletul VIP nu include si meet and greet cu formatia? Cine poate sa imi raspunda,please? :D

Comment by Cozo George on April 19, 2012 at 3:01am

yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!

Comment by Andreea Diana Cristea on April 18, 2012 at 2:06pm

Buna!

Pentru sesiune de meet & greet cu trupa este necesar sa:

1. Fii membru activ in LP Underground (primesti card de membru - as vrea sa va ajut cu o estimare cam cat face prin posta...eu sunt la al 4-lea sau 5-lea an de LPU...dar a durat intre 4 si 7 sapt sa imi ajunga coletul..DAR nu stiu daca e obligatoriu sa ai cardul la tine sau doar sa fii membru activ in acel moment!!!)

2. Ai bilet la concert

3. Te inscrii pe LP Underground pentru sesiune de meet & greet (este un "buton" special)

SI...doar cativa care VOR FI SELECTATI de pe aceasta lista vor primi un meet & greet pass. 

In anii trecuti era si optiunea de membership online, dar nu sunt la curent daca mai exista si nici daca permite inscrierea pt sesiune de m&g. Cam atat stiu eu despre asta, sper sa va fie de ajutor :)

...and btw, see you there! 

Comment by K Eduard on April 18, 2012 at 11:09am

Mihai nu esti singurul care gandeste asa! Cea mai mare dorinta a mea ever era sa-i vad pe astia si sa-i ascult live :X.O dorinta ce mi se indeplineste mai repede decat am crezut vreodata. La fel ca tn. tre sa bat cale lunga din Nordu tarii,Baia mare pana in Buc:)). 1 mil jumate ma costa numa transportu..si ca tn nu stiu ce o sa fac duminica noaptea:))..o sa ma imbat si oi dormii in tren ca n-am ce face:)). Din pacate cred ca nu poti ajunge langa Chester si formatie doar daca faci parte din LP Underground..care te costa cel putin 80 de lei..da nu stiu nici eu sigur ce se intampla dupa ce platesti online..tre sa ai musai un anumit card ca sa poti intra la intalnirea aia?sau o sa poti dovedii alcumva..habar n-am..cum a mai precizat cineva..este vreun roman in LP underground?..si daca da..nu pot si aia sa ne ajunte cu un sfat cv?:))

Comment by Mihai-Gheorghe Gandore on April 18, 2012 at 10:53am

In concluzie Seara de 6 iunie la Romexpo va fi de neuitat pt. multi,nu ma indoiesc iar "live performance" sa zic in termeni englezesti va fi HQ[acum depinde si cate piese vor canta si daca vor pune suflet asa cum am vazut c-au facut-o in nenumarate randuri la ei acasa(SUA) Canada,Europa,nu mai zic,de exemplu, luati ultimul concert super reusit cel din Moscova, Red Square, analizati si constientizati]

Pace si respect pt. baietii din partea mea,sper sa fiu si eu acolo din toata inima.

Care doreste sa vorbeasca cu mine add Y!M : yo_billion.Va astept.Have a nice day

Comment by Mihai-Gheorghe Gandore on April 18, 2012 at 10:53am

O intrebare as avea si care imi poate raspunde sau ma poate ajuta, il rog s-o faca : cand si unde se dau autografe si se fac poze cu baietii[ca amintire](daca se poate asa ceva,este permis-dupa mine ar cam trebui,avand in vedere ca e pt. prima data) inainte sau dupa concert?..sau din cate am vazut si mai sus ceva legat de LPUnderground ca trebuie sa fii membru(aici pe site) si faci poza de grup cu toti membrii,etc..eu as dori doar cu fiecare in parte sau daca poti la alegere :D..Asta era intrebarea,deci care imi poate da un raspuns.:-s

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service