IKate's Comments

Comment Wall (29 comments)

You need to be a member of LinkinPark.com to add comments!

Join LinkinPark.com

At 5:40am on September 09, 2010, Andrea Daróczi gave iKate a gift
At 1:59am on September 07, 2010, newsi gave iKate a gift
Gift
Köszi:)
At 7:56am on September 05, 2010, Andrea Daróczi gave iKate a gift
Gift
hello iKate, I'm from Hungary, Budapest. And you? Where are you from? What do you do? I'm German teacher and love Linkin Park very very much. Do you take a part on Linkin Park tour Linz?
At 7:52am on September 05, 2010, Andrea Daróczi gave iKate a gift
At 3:24am on June 9, 2010, Petra Nagy ☆☆☆ said…
Sya :)
nem gond, h későn írtál vissza,meg tudom érteni.. :)
igen taulok szinte minden nap hajnalig....:S
nagyon félek.... :S:S
Hát, minden sikerült, a nylev lett a legjobb, és a matek is megvan :) ennek nagyon örültem mert én nagyon hülye vok matekból és pont áttmentem... Én azt hitten h alap a szóeli lesz.. de nem...szerencsére...
Jövőhétem hétfőtől lesz szóbeli az én osztályom kezd. :S
Hát, a nővérem is pincérnő egy étteremben.. Évek óta dolgoznik pincérnőként. De ő nem főz :)
na vigyi magadra ztán majd írj ha van időd :))
Szia ...
At 12:36pm on May 25, 2010, Petra Nagy ☆☆☆ said…
Sya mizus??
képzeld el, a linkin parkos fiúk meghívtak az LPU -ra és most tag vagyok :)) tök király ...
csak az a gáz h csak egy hónap de az is valami :)))
veled mi a helyzet ?? nem írtál vissza a komimra... Gondoltam írok neked...
rem jóól vagy :))
Pussszzz sya :)))
At 9:07am on May 19, 2010, LPBaruska said…
Szia ! :) Majdnem jól :) De nyáritáborra ez évben július végen megyek, az útobbi héten- 24.7. ez jelentsen, hogy 23 legkésőbb kell otthon lenni, úgyhogy 11.7. tól- 21,22.7. tudom jön, enyem ez éleg, mond, mikor jössz, mikor megfelel ez neked ;) Tessék valásztami :) Ugy vélem, hogy apa akar turisztika csinálni, sok vándorol, de szívesen Budapestre megunk, is :) Avagy, szeretnénk meglátogatni a legszebb műemlékeket. Mit ajánlana meglátogatni? Tud ajánlani egy érdekes kirándulást a környéken? Hol találom a legközelebbi autocampinget? Nagyon örommel fogok, amit ott leszel, fényes elmény lesz :) Em, nincs táncra való kedvem, árvíz volt Csehországban és kellett mennem házat el, mert veszély volt, hogy víz túlfolyás át a gát és elárasztja az egész falu, de a helyzet most már jobb van :) Hallotam hogy hasonló helyzet Magyarország volt, remélem hogy Te megkímélte vagy a katasztrófa :S azt mondják, hogy eső után mindig a nap süt jobban :) Talán ez vonatkozik nekedre :) így tud fénysugár hívni ;) Olvastam egy Alkimista, könyv, hol minden jó ötletek vannak, nagyon szép :) Vigyázz magadra és remélem hamarosan hallok megint felőled :) Szívelyes üdvozletem, pussz :)
At 5:05am on May 18, 2010, Petra Nagy ☆☆☆ said…
Hallliii :):)
van most időm visszaírni :D
örülök h jóól vagy, mit dolgozol manapság?? legalább vmi jóót?
nekem még fogalmam sincsen az eredményeiről, majd elsején lesz a betekintés az írásbelikbe, és 15-16-17-én szóbeli.... :S:S:S
nagyon utálom, és félek is tőle nagyon....
rem neked kicsit jobb életed van jelenleg :D:D
na, lééégy jóó :):):)
pusz, Petra...
At 4:13am on May 16, 2010, Petra Nagy ☆☆☆ said…
Halliii mi a helyzet??
bocsi h így eltültem.. csak érettségi van ... :s
hogy vagy?? :)
sya
At 10:47am on May 15, 2010, LPBaruska said…
Sziaa :) Az öröm részemről van ;) Hát hogy telnek a napjaid? :) Amíg ott leszel, 24.júliusba szabad vagyok, az látom hát 12-22.7 tehettem jönni, Lekötelezne ha kíserő voltál, de jelentősége van, hogyha valami terveid vannak? ;) Hadd tudja, nem nehéz van megérteti magát, csak....ényem magyar nyelv rossz van, leginkább a nehéz pillanat lesz ;) Igen, tud nekem ajánlani valamilyen könyvet ami tetszik neked? ;) Nem olvasok csak ezek a szerzők amit írtam, ez kötelező olvasatban ;) A múltkor olvastam Sorstalanság -Imre Kertész, nagyon érdekes.....Szeretném hallani a véleményét :) Vigyázz magadra és remélem hamarosan hallok megint felőled :) Pussz :) Szívelyes üdvozletem ;)
At 11:33am on April 20, 2010, LPBaruska said…
Szia :) Magyarországba nem voltunk, anya beteg volt és apa rendőr van,( Igen- anya tanítónő van és apa rendőr van, diagnózis derült :)) húsvetkor nagyon elfoglalt ember volt....de nyáron megyek, apa mindig mondjak hogy ez nehezen nekem menni felkelt, de ha mi Magyarországre mentünk, útra kész három óra reggel :) em, élek, óriási kedvét találtam olvasásben, Este, reggel, délután és néha éjszakát is tolteni tisztes társadalomban, Dosztojevskij, Moliére, Shakespeare, Remarque, ginsberg és más könyvek ...hihetetlenül örulök nekem :) Sokkal azt szeretnek mond, de az magyar enyem korlátolt van ;) Remélem hogy nagytakarítás sikeresen jó lefolyása van :) és hogy hamarosan időt talál barátokval tölt és minden kipotól ......nyugodtan mond minden jár a fejedben ;) Sok szerencsét, pusszi :)
At 9:48am on April 8, 2010, LPBaruska said…
Szia :) Attól tartok hogy ezúttal szó "Sajnálom" nem elegendő.....nincs sok időm, Az bizalmas barát az ényem nehézségek már, azért kipróbálás-hoz összead egy kis remény arra ösztönzik....Ez nem túl könnyű. És hogy telnek a nagytakarítás? Remélem, hogy időd pihenni van, mihelyt meg befejezni, azt a jó érzés fogod :) Érdemes az szamára, avagy nem? ;) És hogyan töltöd Húsvét? Remélem hogy férfi megkímél neked ;) (Nem tudom hogyan Magyarországba, de ez nálunk szokás, Férfi megy házról házra boróka vessző val, és veri rá a nők, hogy az egész éven at egészséges vannak :) ) Remélem rendben vagy, alig várom, hogy ha rövid időn belül választ ;) pussz, szép napot kívánok, Köszönöm a türelmet :) Sok szerencsét
At 2:43am on February 23, 2010, LPBaruska said…
Szia :) igen, Azt fogják irányítani, amelyek a tanácsodat:) Úgy érzem, most sokkal jobban :) epíteni fogsz egy új házat? avagy rossz értem? Mindenesetre sok szerencsét :) nyáron nagyon megy, hogy Magyarország megerősítette ......Alig várom, hogy egy kisgyerek:) és még inkább sajnálom a késői választ, de kell gyógyítja és kell fekszik és mikor közel PC vagyok, mint öreg van a jégkorszak :P Ha szeretné megosztani valamit, itt vagyok:) vigyáz magadra, szívelyes üdvözlettel :)
At 2:30am on February 15, 2010, LPBaruska said…
Szia :) Örülök, hogy írtál, is :) Igen, Balaton, megígértem egy barátomnak, hogy ott veszi a kalóz :) Van ott nemelyik? :) Nem tudom, milyen sokáig leszek ott, de szeretnek legalább egy hét megnézés Budapesten, és maradék fennmaradt helyek ....hogy igénytelen vagyok :) köszi szépen a tippeket :) Beteg vagyok, meg kellene fekszik, de nem akarom, jobbán néz a filmet :) Es hogy teged telnek a napjaid? Viggyáz magadra, Sok ölelést és szívélyes üdvözletét :)
At 8:11am on February 10, 2010, Pinter Richard said…
te a linkin parkon lehet magyarul beszélni ? és mond el hogy hány éves vagy mer nem ismerlek
At 5:46am on February 9, 2010, LPBaruska said…
Sziaa :) értem ... talán ez egy jobb út, mint hogy lesz valami rossz lesz.....Ez nem lenne igazán kellemes számomra, hogy hallani;) Magyarországról Szeretném látni, ahogy nagy valószínűséggel megyek tüntetni, ha a lábam:) Hallottam, hogy én tényleg nézni Budapesten néhány nap nem elég, legalább egy hét:) A szülőknek nem túl lelkes, mert folyamatosan csak beszél erről:) Azt is szeretnék eltölteni Húsvét Magyarországon, ha bármilyen tipp, érdekes helyek, én nagyon hálás vagyok :)Ha kell valami, hogy itt vagyok.....Előre köszönöm :) szívélyes üdvözlettel :)
At 3:11pm on February 3, 2010, linkingabo said…
de jóó neked :D ....koszi szépen ;))
At 3:11am on February 3, 2010, LPBaruska said…
Sziasztok :)
Sajnálom, hogy későn írok, voltam síelni a városban, majd ....... Nagyon jól vagyok, és nyáron megyek Magyarországra, azt várom, hogy hihetetlen:) aww oly sokáig voltunk kapcsolatban, De az ilyen emberek, mint te nem lehet elfelejteni :) Hogy vagy te? Mondd el mindent, amit mond, az összes hír:) szívélyes üdvözletét a Cseh Köztársaságban :)
At 2:55am on February 03, 2010, LPBaruska gave iKate a gift

Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by LINKIN PARK.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service